Oferte locuri de munca top

Fonduri suplimentare pentru IMM-uri

1879.JPG Bugetul apelului pentru proiectele de investitii mari pentru IMM-uri va fi suplimentat, a anuntat Ministerul Fondurilor Europene.
Pana la sfarsitul lunii iunie vor fi semnate toate contractele de finantare pentru proiectele care au obtinut minimum 60 puncte, conform prevederilor Ghidului solicitantului, si se afla pe lista de rezerva aferenta operatiunii „Sprijin financiar cu o valoare cuprinsa intre 1 milion lei si 6,37 milioane lei acordat pentru investitii pentru IMM”.
Eugen Teodorovici, ministrul Fondurilor Europene, a precizat: „Pana la sfarsitul acestei luni vor fi semnate cele 93 de proiecte de investitii mari pentru IMM-uri, aflate pe lista de rezerva, proiecte cu o valoare totala nerambursabila de peste 80 milioane de euro. Aceste proiecte sunt dintre cele depuse in luna august 2011, care au stat neevaluate pana in vara anului 2013, cand Ministerul Fondurilor Europene a pus la dispozitia Autoritatii de Management POS CCE experti din mediul privat. Procesul de evaluare a fost finalizat in luna decembrie 2013, iar contractarea a inceput in acest an.”
In cadrul acestei operatiuni au fost semnate deja 190 de contracte de finantare cu o valoare totala nerambursabila de aproximativ 190 milioane de euro.

Sus