Oferte locuri de munca top

Florin Stoleriu este noul director al diviziei Arhitectural Policolor

324.jpg Florin Stoleriu a preluat functia de Director Business Unit al diviziei Arhitectural in cadrul producatorului de lacuri si vopsele Policolor.
Cu o experienta de peste 16 ani in managementul vanzarilor, Florin Stoleriu va proiecta si va implementa politicile comerciale in cadrul diviziei Arhitectural a Policolor coordonand activitatile de vanzari, consumer&trade marketing, operatiuni si suport tehnic.
Cu privire la prioritatile care ii vor ghida activitatea pe noua pozitie Florin Stoleriu, a declarat:
„Preocuparea mea principala este sa ma asigur ca produsele Policolor sunt disponibile pentru cat mai multi clienti iar acestia inteleg beneficiile si avantajele acestora. In acest sens o prioritate pentru mine o reprezinta consolidarea relatiei comerciale cu partenerii care doresc performanta alaturi de Policolor. De asemenea, ma voi concentra pe dezvoltarea unor relatii eficiente de lucru intre membrii echipei. Oamenii si marcile sunt cei doi piloni care definesc o companie de succes. „
Florin Stoleriu este absolvent al Facultatii de Electronica din cadrul Universitatii Tehnice Gh. Asachi din Iasi si al programului de Executive MBA din cadrul ASEBUSS.
Anterior functiei in cadrul Policolor a ocupat pozitii de conducere in departamentele de vanzari in companii din sectorul de bunuri de larg consum. Intre 2003 si 2005 a coordonat activitatea de Trade Marketing la InBev Romania, dupa care a preluat functia de Senior Brand Manager pentru marcile germane din cadrul aceleasi companii. Ulterior s-a ocupat, din pozitia de Modern Trade Director, de dezvoltarea vanzarilor in canalul International KA. Intre anii 2009 – 2012, in cadrul companiilor Fabryo si Bergenbier, a ocupat functiile de Sales Director Retail si respectiv Sales Director Traditional Trade.
In 2012 Florin Stoleriu a fondat o companie de consultanta, oferind servicii de consultanta in managementul vanzarilor si leadership.

Sus