Oferte locuri de munca top

Finantare europeana pentru reabilitarea blocurilor din Craiova

2559.JPG Trei blocuri de locuinte din cartierul 1 Mai al Craiovei vor beneficia de un buget de aproape 2 milioane lei pentru realizarea lucrarilor de reabilitare termica. Printr-un contract de finantare incheiat intre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice si Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest Oltenia s-a stabilit o finantare nerambursabila de 1,12 milioane lei pentru executarea lucrarilor cuprinse in proiect.
Cele trei blocuri sunt situate pe strada Dealul Spirii si cuprind un numar total de 61 de apartamente.
Un al doilea contract, ce are ca obiectiv reabilitarea termica a 19 blocuri de locuinte din cartierul 1 Mai si Craiovita Noua, cu un numar total de 311 apartamente, va fi semnat in perioada imediat urmatoare.
Primaria Municipiului Craiova a depus in cadrul Domeniul Major de Interventie 1.2.- Sprijinirea investitiilor in eficienta energetica a blocurilor de locuinte un numar de 12 aplicatii, avand in total 155 de proiecte componente.
In cadrul POR, Primaria Municipiului Craiova are in imlementare 20 de proiecte prin care se realizeaza investitii din fonduri nerambursabile de peste 563 milioane lei (129 milioane euro).

Sus