Oferte locuri de munca top

„Fiecare fereastră contează”: Deceuninck a lansat campania de sustenabilitate, prin care promovează profile din PVC care economisesc energie și protejează mediul înconjurător

Obiectivul Deceuninck: zero emisii de gaze cu efect de seră până în 2050

Compania belgiană a finalizat anul trecut o investiție de 25 de milioane de euro și a crescut capacitatea de reciclare anuală la 40.000 de tone

Ferestrele cu profile Deceuninck pot fi reciclate de cel puțin opt ori

Deceuninck, unul dintre principalii producători mondiali de profile PVC pentru ferestre și uși, a lansat campania „Fiecare fereastră contează”, parte a strategiei de sustenabilitate de la baza filosofiei Deceuninck. Campania prezintă caracterul sustenabil al profilelor Deceunink și impactul pozitiv pe care îl au asupra confortului personal, precum și asupra mediul înconjurător. Concret, profilele de top ale producătorului belgian garantează o izolație excelentă, care se traduce prin economii la facturi și reducerea consumului de curent electric, dar și printr-o amprentă de carbon mai mică.

De câteva decenii deja, Deceuninck a acordat o atenție deosebită reducerii emisiilor de CO2 în procesul de producție, crescând treptat ponderea PVC-ului reciclat în producția noilor profile. La sfârșitul anului trecut, compania a finalizat un ciclu investițional de cinci ani și de 25 de milioane de euro, în urma căruia a ajuns la o capacitate de reciclare anuală de 40.000 de tone la unitatea proprie de reciclare din Diksmuide, Belgia. Investiția reprezintă un pas important pe drumul reducerii emisiilor de gaze cu efect de seră cu 60% până în 2030 față de 2021, respectiv de a ajunge la zero emisii până în 2050. Ferestrele cu profile Deceuninck pot fi reciclate de cel puțin opt ori, ceea ce înseamnă un ciclu de viață de până la 300 de ani.

Prin campania „Fiecare fereastră contează”, Deceuninck prezintă avantajele competitive ale profilelor pe care le produce și ușurează comunicarea partenerilor cu clienții finali. Mesajele cheie ale campaniei sunt: o planetă sustenabilă, bunăstarea comunității și confortul îmbunătățit al casei, împreună cu economisirea bugetului gospodăriei.

Casa viitorului este o casă sustenabilă

Profilul din PVC Deceuninck Elegant îndeplinește cele mai înalte standarde de estetică, eficiență și sustenabilitate și confirmă, încă o dată, că tâmplăria PVC este o soluție ideală, ce satisface toate cerințele arhitecturii și construcției moderne. Profilele Deceuninck sunt disponibile în diferite stiluri, culori și designuri – în conformitate cu dorințele fiecăruia și cu diverse stiluri de construcție. Pe lîngă aspectul elegant, se evidențiază printr-o funcționalitate excepțională, fie că este vorba de protecție termică, protecție fonică sau siguranță. În același timp, sunt în top ca posibilități de reciclare, ceea ce contribuie la conservarea resurselor și reducerea consumului de energie. De aceea, Deceuninck unește toate avantajele și calitățile profilului prin mesajul „Fiecare fereastră contează”.

Înființată în 1937 în Belgia, Deceuninck a ajuns printre primele trei companii din lume în producția de profile PVC pentru ferestre și uși. Cu unități de producție în 17 țări și peste 3.900 de angajați, compania furnizează profilele sale în 90 de țări din întreaga lume. Deceuninck activează pe piața din România de 26 de ani.

 

Site-ul campaniei: https://everywindowmatters.com/

Site-ul Deceuninck Romania: https://deceuninck.ro/

 

Sus