Oferte locuri de munca top

FF Group Romania renoveaza o cladire istorica din centrul Bucurestiului

O cladire istorica situata in una dintre cele mai mportante zone din centrul Bucurestiului va fi transformata intr-un centru de afaceri in urma incheierii unui acord de finantare intre Garanti Bank si FF Group Romania.
Cladirea vizata de proiectul imobiliar este situata pe strada Ion Campineanu colt cu Nicolae Balcescu si are o suprafata de 5.000 mp. Imobilul va gazdui spatii comerciale si de birouri pe cele sase etaje, pastrand detaliile arhitecturale ale fatadei.
Investitia FF Group pentru reconstructia cladirii este de aproape 5 milioane euro, imprumutul contractat de la Garanti Bank fiind in valoare de 4 milioane euro.
Lucrarile de reconstructie au fost demarate de FF Group Romania in mai 2013.
Cristian Beznoska, CEO FF Group Romania, a declarat: „Pe langa atentia deosebita pe care o acordam retelelor noastre de distributie si retail, FF Group urmareste implementarea planurilor sale de dezvoltare imobiliara in Romania. Credem ca acest proiect reprezinta un reper major atat pentru compania noastra, cat si pentru peisajul urbanistic bucurestean.”
Din cei 5.000 mp, trei etaje totalizand 1.200 mp vor fi dedicate segmentului retail, pentru propriul magazin multibrand al FF Group, _kix. Restul cladirii va avea ca destinatie spatii de birouri, care vor fi inchiriate catre terti. Proiectul va fi finalizat in mai 2015.
„Acest proiect este foarte important pentru Bucuresti, fiind vorba de reconditionarea unei cladiri minunate, construita in 1923 si aflata intr-una din zonele de mare interes din capitala. Prin acest parteneriat cu FF Group sprijinim dezvoltarea orasului, urmarind strategia noastra de a ne implica in proiecte care demonstreaza viziune si grija pentru patrimoniul orasului”, a declarat Cagri Memisoglu, Director General Adjunct Garanti Bank.

Sus