Oferte locuri de munca top

Faleza raului Mures va fi dotata cu piste de biciclete

Aradenii se vor putea in curand relaxa plimbandu-se cu bicicleta pe faleza raului Mures, intre podul rutier Micalaca si padurea Ceala din oras.
Primaria Arad va amenaja piste de biciclete pe toata lungimea falezei, realizand totodata o legatura cu bulevardul Revolutiei pe strada I. C. Bratianu. Lungimea totala a pistelor de biciclete va fi de: 12,5 km, cu latimea pistelor de 1 (un) metru pentru fiecare sens de circulatie (total 2 m).
Proiectul include de asemenea reabilitarea falezei Muresului pe toata latimea acesteia (4 m). Pe traseu vor fi amenajate 15 locuri de popas, dotate cu rastel de biciclete, bancuta si cos de gunoi. Totodata, pe traseul pistelor va fi reabilitat sistemul de iluminat public pe o lungime de 2,6 km.
Proiectul tehnic a fost elaborat anul trecut de firma Luca Way. Licitatia pentru lucrarile de executie a fost lansata la data de 8 octombrie 2013, la procedura luand parte sapte ofertanti.
Castigatoare a licitatiei a fost desemnata asociatia Sylcon Trans – Electro Construct -Lile Service G.C. Valoarea contractului de executie incheiat in 8 ianuarie este de 5,49 milioane lei fara T.V.A.
Proiectul va finalizat in termen de doi ani.

Sus