Oferte locuri de munca top

Facem betonul bun mai bun

 

Betonchimie

Turnarea betonului pe canicula; Betonul transportat la distanta

Vara si-a intrat pe deplin in rol, iar in perioada urmatoare se anunta temperaturi de +30 °C.

La temperaturi ridicate, exista riscul ca apa din betonul proaspat sa se evapore. In plus, timpul de priza a betonului este redus (adica betonul se intareste mai repede). Aceste fenomene produc contractii mari ale betonului la intarire care la randul lor conduc la o fisurare puternica a elementelor de beton.

Pentru contracararea efectelor nocive pe care turnarea pe timp foarte calduros le are asupra betonului, BETON CHIMIE recomanda clientilor sai adaugarea in amestecul de beton a aditivului intarzietor de priza PANTARHOL® 90 (VZ). PANTARHOL® 90 (VZ) este un intarzietor de priza pe baza de zaharoza si lignosuflonati, ce atinge un efect foarte bun de intarziere chiar si la temperaturi inalte.

Prin utilizarea de PANTARHOL® 90 (VZ) in amestecul de beton, lucrabilitatea betonului este marita in mod intentionat, putand fi astfel evitate pauzele lungi din timpul turnarilor. PANTARHOL® 90 (VZ) creste timpul de intarire a betonului din partea plastica la partea solida, fiind recomandat mai ales pentru betonul transportat la distante mari sau in timpul betonarii de volume mari unde nu este dorita oprirea fluxului de turnare a betoanelor.

Avand si efect de plastifiere, prin adaugarea de PANTARHOL® 90 (VZ) se reduce raportul de apa/ciment folosit, obtinandu-se astfel beneficii economice considerabile.

Luna August se anunta a fi una torida, iar fabricantii de beton necesita un aditiv superior calitativ, care sa le asigure intarzierea prizei. BETON CHIMIE conteaza pe calitatea produselor germane marca Ha-Be Betonchemie GmbH si asigura clientilor sai atat produse de cea mai buna calitate cat si suport tehnic.

Mai multe detalii aflati accesand www.aditivi-beton.ro sau trimitand un e-mail la adresa office@aditivi-beton.ro.

Sus