Oferte locuri de munca top

Fabrica Fabryo-Atlas Paints va fi inaugurata la toamna

1966.jpg Noua fabrica Fabryo-Atlas Paints din Popesti-Leordeni va intra in functiune in aceasta toamna, lucrarile au demarat in primul trimestru al anului 2014.
Compania a inregistrat o crestere de 190% a volumelor de mortare vandute sub marca APLA, in primele primele luni ale acestui an.
Dragos Militaru, CEO Fabryo-Atlas Paints, a declarat:
„Portofoliul nostru de finisaje pentru constructii s-a extins in ultimii ani, in special pe gama de mortare si adezivi pentru sisteme de termoizolatii si hidroizolatii flexibile, pe baza de ciment. Practic, in primele cinci luni ale anului, volumul nostru de vanzari s-a triplat si avem nevoie de capacitate suplimentara de productie.”
Divizia de Business to Business a Fabryo-Atlas Paints a inregistrat, de asemenea, o crestere de 29% a cifrei de afaceri in perioada ianuarie-mai 2014, in ciuda faptului ca piata constructiilor este inca in declin.
„Pentru 2014, ne asteptam la o crestere a cifrei de afaceri de minim 5%”, a precizat Militaru.
Fabryo-Atlas Paints detine o platforma de productie de vopsele, mortare si adezivi in Popesti-Leordeni, judetul Ilfov, si o alta de produse termoizolatoare in Tunari, Judetul Ilfov, si are, in urma fuziunii, aproximativ 440 de angajati.

Sus