Oferte locuri de munca top

Fabrica de 1,5 milioane de euro la Ineu

Producatorul german Stanzwerk Wetter AG a inaugurat la Ineu o prima hala a fabricii de sisteme de rabateri pentru mobila, in urma unei investitii de 1,5 milioane de euro.

Lucrarile la baza de productie din Ineu au inceput in urma cu 22 de luni. Constructia de tip green field are o suprafata de 2700 de mp si numara 50 de angajati. „Am venit la Ineu imediat dupa alegerile locale din 2012 si, dupa ce am vorbit circa 5 minute cu noul primar, Calin Abrudan, ne-am inteles. Practic, totul s-a derulat foarte repede, asa dupa cum ne-am dorit de altfel, si, iata ca, la 22 de luni de cand am venit pentru prima oara in Ineu, noua capacitate de productie a fost pusa in functiune”, a declarat Christoph Siechelschmidt, proprietarul companiei.

Investitia va continua, potrivit primarului Calin Abrudan, citat de domnuleprimar.ro: „Pana in 2018, in cele trei hale vor lucra 150 de persoane, ceea ce inseamna, pe langa veniturile generate la bugetul local al orasului, ca 150 de familii vor avea o paine mai alba pe masa.”

Constructia s-a ridicat pe un teren al unei foste unitati militare. Potrivit autoritatile locale acolo mai sunt disponibile aproximativ 20 de hectare pe care primaria vrea sa le transforme in parc industrial.

Sus