Oferte locuri de munca top

Evenimentul “Parteneri în Construcții 2018” la Cluj

eveniment-cluj-cover1În acest an, Doka a pregătit cu succes evenimentul „Parteneri în Construcții”, împreună cu Holcim și Reckli.

Pe data de 10 octombrie, în cadrul evenimentului, au fost abordate diverse teme, care au acoperit toată aria construcțiilor, de la firme de construcții, firme de proiectare, arhitecți până la  beneficiari.

Doka a deschis sesiunea de prezentari cu subiecte generale si adeseori ocolite sau abordate superficial.

Prima prezentare a subliniat importanta “siguranței în lucru”, iar cea de-a doua s-a axat pe o expunere generala a ceea ce ar trebui sa insemne “betonul aparent”. Reprezentanții firmei Doka au afirmat printre altele ca „Siguranța costă, însă lipsa acesteia poate costa mai mult“.

Cât despre betonul aparent, s-a remarcat necesitatea existentei unui limbaj comun în ceea ce privește cerințele de beton aparent, în cadrul fiecărui proiect în parte. De asemenea, s-a atras atenția asupra costurilor suplimentare ce ar putea aparea, tot în funcție de constrângerile privind calitatea suprafeței betonului. eveniment-cluj-cover2

Reprezentantul Reckli in Romania a prezentat cu succes solutiile inovatoare de producere, turnare si texturare a betonului aparent. Prin santierele de referinta prezentate, Reckli si-a confirmat competenta in domeniu, dar si gama extinsa a produselor sale.

Holcim a susținut prezentarea :”Gama de betoane speciale Holcim România”. Deschiderea  evenimentului a început printr-o trasmisie live dintr-un șantier din Cluj Napoca, unde Holcim a început turnarea betonului special Chronolia. Dupa doar 2 ore au revenit cu transmisia live pentru  arata decofrarea cu succes a elementului din beton. Chronolia este o soluție ideală pentru procese de construcție sau reparații rapide, eficiente și durabile deoarece permit o ușoară punere în operă, o decofrare rapidă, respectiv darea în folosință rapidă în cazul platformelor.

Participanții la eveniment s-au arătat interesați să participe și la următoarele ediții “Parteneri în Construcții” cu Doka.

 

Sus