Oferte locuri de munca top

Evenimente expozitionale ALUKÖNIGSTAHL

facid-1Noutatile Schüco si Jansen la BAU 2017

Bucuresti, Decembrie 2016 – Viitorul constructiilor“ este motto-ul targului international BAU 2017 care va avea loc in perioada 16-21 ianuarie la München. Aceasta tema va fi preluata desigur si de catre expozantii Schüco International KG si Jansen AG, partenerii nostri. Acestia vor prezenta la standurile lor grupe de produse specifice, solutii si inovatii, care sa permita utilizarea eficienta, versatila si durabila a  sistemelor de profile moderne. Sunt incluse, de asemenea, tehnologiile digitalizate pentru procesele de planificare, productie si constructie.

Schüco International KG / Hala B1, Stand 301

Studiourile tematice aduc in centrul atentiei solutii inovatoare de produse pentru anveloparea cladirilor. Noile sisteme de ferestre, usi, pereti cortina, usi glisante, sisteme pentru protectie solara si de siguranta au fost verificate in laboratoarele specializate, iar caracteristicile lor sunt pe masura celor mai exigente cerinte actuale.

Arhitectii, care apreciaza libertatea de proiectare cat mai mare, pastrand insa conditiile de siguranta, vor gasi la standul Schüco tehnologii si sisteme din aluminiu si PVC precum si noua solutie flexibila de fatade textile FACID, care permite o anvelopare versatila si durabila a fatadelor – aspectul exterior al unei cladiri putand fi adaptat oricand rapid si eficient in cazul modificarii cerintelor, fara vreo limitare functionala. Solutiile software, ce permit o digitalizare extinsa si, prin urmare, asigura astfel o planificare sigura a intregului proces de proiectare si planificare, completeaza acest aspect.

facid-2Prelucratorii doresc o productie si montare usoara, sigura, rapida si economica. Schüco prezinta la BAU 2017 modul in care pot fi optimizate procesele de prelucrare, de la proiectare si  productia in ateliere pana la montajul pe santiere. Un astfel de exemplu este noua platforma de profile rezistente la foc si la fum cu adancime de montare 90 mm, respectiv 76 mm. Datorita geometriei unice a profilelor, feroneriile pot fi montate fara frezare si aproape fara unelte. In plus, pe intreaga durata de viata a produsului, poate fi implementata o modificare de utilizare cu minim de efort.

Constructii durabile, sigure si economice cu design individualizat, acestia sunt factorii care conteaza, atat pentru dezvoltatori, cat si pentru investitori. La München, Schüco va prezenta produse durabile si sustenabile de inalta calitate – pentru proiecte de succes cu cel mai bun randament al investitiei. Exemple pentru aceasta sunt peretele cortina Schüco FWS+ 50.SI si fereastra AWS 75.SI+, ce sunt certificate in conformitate cu standardul american actual C2C „Cradle to Cradle Products Innovation Institute” in argint.

Jansen AG / Hala B1, Stand 320

Extinderea sistemelor si optimizarea constructiilor din profile de otel cu cel mai mult succes pe piata, acestea sunt temele standului Jansen in cadrul targului. Inovatiile extind varietatea posibilitatilor de aplicare ale produselor, crescand in acelasi timp eficienta din punct de vedere economic si de fabricatie.

Noua constructie aplicata pe structura portanta Jansen VISS Plus poate fi montata atat pe structuri din otel, cat si pe cele din lemn. Sistemul pentru fatade puncteaza printr-un profil de baza multifunctional si un numar redus de componente pentru sistem – pentru o proiectare eficienta si optimizarea timpului de finalizare al constructiei.

Sistemul pentru luminatoare Jansen VISS permite solutii variate pentru acoperis cu excelente valori Uf in variante standard sau rezistente la foc. Constructia din otel testata, foarte rezistenta se bazeaza pe doar cateva componente ale sistemului – un avantaj economic pentru proiectare si prelucrare. Astfel, de exemplu, cu doar 4 articole suplimentare, un acoperis vitrat standard devine unul rezistent la foc.

A doua generatie de sisteme pentru renovari Janisol Arte, convinge prin noua geometrie a profilelor din materiale precum otelul, inoxul si otelul CORTEN, care permit constructii extrem de inguste, cu o mare varietate de tipuri de deschidere, concomitent cu o stabilitate si transparenta ridicate. Astfel iau nastere solutii atractive de ferestre si de vitrari fixe cu o excelenta izolatie termica, ideale pentru a fi utilizate in renovarea si conservarea cladirilor istorice precum si pentru locuintele moderne.

Cu o noua usa multifuntionala, Jansen ofera pentru prima data un sistem din profile de otel, o solutie care corespunde atat standardelor pentru caile de evacuare SR EN 179 si SR EN 1125  cat si celor pentru rezistenta antiefractie RC2 si RC3. Usa multifunctionala asigura o rezistenta la efractie ridicata si, in situatii de urgenta, poate fi utilizata pe toata latimea elementului ca si usa antipanica completa. Cu ajutorul componetelor coordonate din sistemul modular, pot fi executate usi cu unul sau doua canaturi, cu deschidere spre interior sau spre exterior si, optional, fara prag.

facid-3

O mai mare siguranta cu un aspect discret, il ofera noua usa Janisol cu protectie a degetelor cu cerinte de rezistenta la foc. Aceasta reduce potentialul pericol de accidentare la cerceveaua  secundara prin utilizarea profilelor rotunjite, cu un aspect estetic placut si, prin urmare, este ideala pentru cladirile frecventate intens de public, cum ar fi centre comerciale, scoli si spitale.

Informati-va direct despre produsele si tehnologiile ce pot oferi companiei dvs. noi contacte, oportunitati si piete!

Echipa AluKönigStahl va fi prezenta la BAU 2017, pregatita sa va prezente inovatiile impresionante ale partenerilor sai Schüco si Jansen!

Pentru informatii detaliate privind sistemele inovatoare de profile de la Schüco si Jansen, va rugam sa ne contactati:

ALUKÖNIGSTAHL SRL
e-mail: office@alukoenigstahl.ro
www.alukoenigstahl.ro
sau direct la targul BAU 2017 de la München!

Despre Alukönigstahl Romania

In prezent, concernul austriac Alukönigstahl este prezent in 9 tari sud-est europene. Compania Alukönigstahl a semnat contractul prin care reprezinta marca Schüco in SE Europei in 1958. Din 1995 s-a infiintat filiala din Romania, cu sediul si depozitul central in Bucuresti si un birou tehnico-comercial in Cluj. Alukönigstahl asigura partenerilor sai locali o larga gama de produse si servicii: sisteme de profile Schüco din PVC si aluminiu pentru ferestre si usi; sisteme de profile din otel Jansen pentru ferestre si usi, pereti cortina si luminatoare; documentatie tehnica completa pentru producerea tamplariei; consultanta pentru alegerea solutiei optime din punct de vedere tehnic si financiar pentru un proiect. Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul companiei: www.alukoenigstahl.ro

Sus