Oferte locuri de munca top

Eveniment de landscape si design urban

Expoconferinta Internationala Laud, eveniment dedicat landscape-ului architectural si design-ului urban, va avea loc pe 3 iunie la Bucuresti, hotelul Athenee Palace Hilton.
La eveniment vor participa 150 de arhitecti, arhitecti sefi de orase, peisagisti, city manageri, directori din cadrul primariilor, companii cu solutii pentru arhitectura, design-ul si amenajarea spatiilor exterioare.
In cadrul LAUD 2014 vor fi prezentate cele mai bune exemple de buna practica de amenajare a spatiilor urbane din Marea Britanie, Germania, Franta, Emiratele Arabe Unite, China, Spania, Portugalia, Romania si Olanda.
„Salut initiativa de lansare in Romania al unui astfel de schimb si dezbateri, precum LAUD 2014. De la initierea Bienalei Europene de Landscape in Barcelona, la care imi aduc permanent contributia, observ o oportunitate excelenta de a castiga experienta prin schimb de idei cu profesionisti din acelasi domeniu de activitate. Astept cu nerabdare sansa de a cunoaste cat mai multe despre proiectele de landscape din Romania, precum si oportunitatea de a intalni si de a impartasi din experientele noastre cu colegi care s-au facut remarcati in intreaga lume prin proiectele lor.”, a declarat arh. Marti Franch, castigator al Bienalei Europene de Arhitectura Peisagistica si unul dintre invitatii de onoare ai evenimentului.
Si-au anuntat deja prezenta la eveniment Gradini Verticale, Grupul Aco, Simacek Gardening, Semmelrock, Aqua Design.
Expoconferinta este organizata de ABplus Events si Ordinul Arhitectilor din Romania, in parteneriat cu Universitatea de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu”, Asociatia Peisagistilor din Romania ASOP si Asociatia Antreprenorilor de Peisagistica din Romania AAPR.

Sus