Oferte locuri de munca top

Eurosurvey, partenerul WDP în dezvoltarea depozitului Profi din Timișoara

Eurosurvey, companie specializată în măsurători topografice și scanare laser 3D, a sprijinit WDP în construirea depozitului din Timișoara pentru retailerul Profi, cu o suprafață închiriabilă de 57.000 mp, finalizat în al treilea trimestru al anului în curs.

Pentru acest proiect, Eurosurvey a asigurat servicii care acoperă studiul topografic de amplasament, scanare cu laser 3D – planeitate pardoseală și generarea secțiunii orizontale, calculul suprafețelor închiriabile conform standardului BOMA, cadastru și intabularea, precum și ridicarea topografică altimetrică și planimetrică.

Din echipa Eurosurvey care a spijinit WDP în realizarea măsurătorilor topografice și scanarea laser 3D pentru depozitul Profi din Timișoara au făcut parte: Alin Pisău – Coordonator departament Scanare 3D/topografie inginerească, Mihaela Băcescu – Inginer geodez/scanare laser 3D și Valentin Banică – Inginer geodez/topografie inginerească.

„Suntem mândri să avem o colaborare atât de strânsă cu WDP iar faptul că suntem prezenți în mai multe etape ale proiectelor pe care le dezvoltă denotă încrederea pe care acest retailer de calibru ne-o acordă. Sperăm ca în continuare să putem contribui activ la creșterea parteneriatului nostru, canalizându-ne eforturile în alegerea soluțiilor potrivite pentru fiecare colaborare ” declară Daniel Ungureanu, CEO Eurosurvey.

Colaborarea dintre WDP și Eurosurvey, începută acum mai bine de 5 ani, oferă un cadru de lucru care ajută la fluidizarea activităților desfășurate, istoricul comun fiind mărturia concretă a succesului dintre cele două echipe. Printre proiectele reprezentative ale WDP la care echipa Eurosurvey a contribuit se numără halele realizate la Păulești, Timișoara, Arad, Buzău, Deva sau Brașov.

„Ne bucurăm să avem un partener precum Eurosurvey, alături de care am realizat proiecte notabile în unele dintre cele mai mari orașe din România. De-a lungul parteneriatului, echipa Eurosurvey a dat dovadă de eficiență, profesionalism și implicare. Alături de Eurosurvey am găsit soluții potrivite nevoilor noastre, am finalizat cu succes măsurători cu un înalt grad de precizie, ne-am bucurat de calcule amănunțite și modele digitale excelent executate.”, a declarat George Balaci, Director Tehnic WDP România.

 

Despre Eurosurvey

Portofoliul nostru de servicii acoperă toate etapele unui proiect de construcții, de la scanare laser 3D (Modelare 3D, secțiuni și planuri 2D, suprafețe de orice tip, model digital al terenului-DTM, Mesh, Scan-to-BIM), urmărirea în timp a construcțiilor, ridicări topografice, întocmire de documente OCPI/BCPI, topografie inginerească, pâna la servicii de cadastru și intabulare sau relevee interioare conform standard Boma.

Vă invităm să consultați pagina noastră https://eurosurvey.ro/ pentru toate informațiile de care aveți nevoie, pentru a vedea in ce proiecte suntem implicati și să ne contactați pentru orice nelămuriri aveți cu privire la serviciile în care ne putem implica.

Despre WDP

WDP dezvoltă și investește în domeniul imobiliar logistic. WDP are aproximativ 6 milioane m² de proprietăți în portofoliul său. Acest portofoliu internațional de clădiri seminindustriale și logistice cuprinde peste 270 de locații la principalele centre logistice pentru depozitare și distribuție în Belgia, Olanda, Franța, Luxemburg, Germania și România. Informații suplimentare despre WDP puteți găsi pe www.wdp.eu.

 

Sus