Oferte locuri de munca top

Esențiale în șantier: Componente și accesorii de cofraj pe care te poți baza

La Doka înțelegem cât de important este să lucrezi cu un partener de încredere pe partea de cofraje, de aceea am creat, pe magazinul online Doka, o ofertă de componente și accesorii de cofraj pe care te poți baza!

În perioada 15 octombrie – 15 decembrie, de pe magazinul online Doka se pot achiziționa componente și accesorii de cofraj de înaltă calitate, esențiale în șantier și la prețuri competitive.

Printre componentele aflate în promoție se află popii Doka XN cu deschideri de 300 cm și 350 cm. Popii Doka XN sunt zincați, cu o durată mare de utilizare și pot prelua până la 1,50 tone, indiferent de deschidere. De asemenea, un alt produs esențial pentru cofrare este decofrolul. Prin aplicarea decofrolului special  Doka Trenn se pot obține suprafețe netede ale betonului. Doka Trenn are  acoperire de până la 100 m2 la un litru de decofrol și se poate utiliza la temperaturi de până la -5°C.

Pentru a vizualiza oferta trebuie să accesați magazinul online Doka. Procesul de înregistrare este simplu. Aveți nevoie doar de datele firmei dvs. și să vă setați o parolă securizată de acces. După ce contul dvs. este validat, vă puteți autentifica și să comandați online accesoriile de cofraj dorite.

Doka Online Shop este un magazin online de componente și accesorii de cofraj. Orice companie își poate face un cont, poate plasa o comandă și urmări starea sa în timp real. Comenzile pot fi livrate contra cost direct către client sau ridicate de la unul din sediile Doka România.

 

Sus