Oferte locuri de munca top

Empero, producatorul de mobilier ideal pentru designerii indrazneti

Orice viziune necesită munca și cunoștințele potrivite pentru a o transforma în realitate. Pentru designerii plini de proiecte ambițioase și creative, ce doresc să aducă la viață mobilierul perfect, Empero devine opțiunea ideală.

Create din dorința de a realiza proiecte cât mai diverse și dinamice, piesele de mobilier marca Empero by MobiProd se disting prin calitatea ridicată și tenta personală, ridicând producția de mobilier la rangul de artă. Piesele sunt concepute pentru a fi mai mult decât simple obiecte decorative, acestea devenind o componentă importantă a spațiului. Meșteșugul prezent în fiecare piesă de mobilier ia mereu în calcul tematica în care piesele de mobilier vor urma să fie încadrate.

Conceptul Empero a luat naștere în 1992 odată cu înființarea companiei MobiProd, iar ulterior, în 2014, activitatea s-a grupat sub noul brand al grupului de firme, Empero by MobiProd. Căutând constant să evolueze, pasul următor de a trece la producția de piese de mobilier tot mai și tot mai complexe – a venit cât se poate de firesc. Pasiunea și dedicarea s-a reflectat în piesele de mobilier din ce în ce mai abstracte și unice, activitatea concentrându-se în ultimii ani pe producția de mobilier dedicată industriei HoReCa (hoteluri, restaurante, cafenele), dar și pentru uz rezidențial, prin gestionarea fluentă și eficientă în special a proiectelor cu un foarte înalt grad de complexitate, care nu sunt la îndemâna oricărui producător de mobilier personalizat.

Odată cu creșterea nivelului de complexitate și crearea de modele tot mai diferite, în mod natural, capacitatea de producție și dotarea tehnică necesară au crescut semnifictiv. Treptat, brandul Empero de astăzi își contura misiunea și obiectivele noi descoperite, aflându-se într-o permanentă evoluție.

„Încă de la început, brandul Empero a însemnat exigență în calitate înainte de toate. Ne-am adaptat constant timpurilor și cerințelor din ce în ce mai complexe, pentru a putea îndeplini orice cerință cu succes. Flexibilitatea și minuțiozitatea sunt importante pentru noi, așadar colaborăm cu designerii la fiecare pas pentru a ne asigura că produsul final este fidel cerințelor.” spune Claudiu Stan, managing partner Empero.

În anul 2020, patrimoniul firmei s-a îmbogățit prin preluarea Note Furniture, o companie din Cluj specializată în producția de piese clasice de mobilier, realizate integral din lemn masiv. În prezent, activitatea se desfășoară pe o suprafață de producție totală de cca 4.000 mp, în 5 hale, în care își desfășoară activitatea 48 de angajați. Grație dotărilor actuale, fabrica are posibilitatea să execute piese complexe din lemn masiv (stejar, fag, toulipier, frasin, paltin, abachi, zebrano etc), riflaje într-o multitudine de configurații, datorită echipării cu CNC-ul în 5 axe, unul dintre puținele din zonă, MDF, PAL, MDF furniruit, MDF vopsit și polisat și piese de mobilier din anumite materiale compozite (Corian, Hi-Macs, Kerrock) sau compact.

Pe lângă acestea, încă de la debutul activității, în cadrul Empero funcționează și un compartiment de tapițerie, pentru a completa repertoriul și pentru a putea oferi și mai multe opțiuni designerilor cu care colaborează.

Finisajele și tot ce cuprind detaliile mobilierului sunt alese pentru a se potrivi în totalitate cu obiectivul și viziunea clientului. Toate lucrările și piesele de mobilier Empero sunt unice, realizate în totalitate după cerințele clientului. Indicațiile și conceptul designerului este respectat cu minuțiozitate, iar Empero este întotdeauna pregătit pentru a realiza orice proiect, indiferent de gradul acestuia de complexitate. Armonizarea produselor atât între ele, cât și cu mediul în care urmează să fie plasate este vitală în conceperea și crearea pieselor de mobilier.

De-a lungul timpului, Empero a realizat produse și proiecte atât în țară, cât și peste hotare, în țări precum: Olanda, Belgia, Franța, Luxemburg, Elveția, Irlanda.

Pentru a aduce la viață fiecare proiect, producția Empero devine varianta potrivită oricărei nevoi. Designerii aflați în căutarea unui partener profesionist pentru realizarea pieselor de mobilier pot apela cu încredere la Empero. Atenția la cele mai mici detalii, pasiunea cu care realizează tot ceea ce fac, recomandă Empero by MobiProd pentru proiectele complexe, abstracte, pentru care au logistică necesară gestionării lor fluent și cu success atât în domeniul comercial, cât și în cel rezidențial. Drept dovadă stau sutele de proiecte deja realizate cu success și fără bătăi de cap din partea beneficiarilor, parte dintre ele vizibile și pe site-ul firmei: www.empero.ro.

 

Sus