Oferte locuri de munca top

Elita mediul de afaceri a fost celebrată la Gala Topului Naţional al Firmelor

Camera de Comerţ şi Industrie a României i-a premiat pe cei mai performanţi oameni de afaceri din România, în cadrul Galei Topului Naţional al Firmelor, eveniment care a marcat noua strategie de dezvoltare a CCIR, orientată către creşterea nivelului comerţului intern şi extern şi internaţionalizarea companiilor româneşti.
Cu acest prilej, Camera de Comerţ şi Industrie a României – singura entitate abilitată printr-o lege organică să organizeze Topul Firmelor, a acordat premii de excelenţă în afaceri şi jurnalism.

colaj 6 nov TNF ok

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Topul Naţional al Firmelor organizat de CCIR este o „lucrare laborioasă, o carte de vizită a mediului de afaceri din România”, în cadrul căreia au fost premiate 6.486 de companii, a punctat Preşedintele CCIR, Dl. Mihai Daraban, în deschiderea Galei TNF 2014. Dl. Daraban a felicitat companiile premiate şi a rugat mediul de afaceri să se alăture cu încredere Camerelor de Comerţ, „un factor de moderaţie între decidentul politic şi mediul de afaceri”.

„În prim planul Ministerului Economiei este mediul de afaceri”, a declarat Ministrul Economiei, dl. Constantin Niţă, notând că, prin parteneriatul cu CCIR, mediul de afaceri „va fi cât mai bine reprezentat în străinătate”. Ministrul Economiei a felicitat oamenii de afaceri pentru premiile obţinute şi le-a urat succes în activitate.

Celebrat în cadrul unei Gale la care au participat cca. 500 de invitaţi – companii, reprezentanţi ai Autorităţilor, ai Corpului Diplomatic acreditat la Bucureşti, Topul Naţional al Firmelor a fost organizat în baza unei metodologii axată pe indicatori precum cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane şi a capitalului angajat.

Ediţia a XXI-a din 2014 a Topului Naţional al Firmelor a clasat pe primele locuri la nivel naţional 589 de firme care activează în cercetare, dezvoltare şi high-tech; 2.393 de companii industriale; 346 de firme din domeniul agricol, pescuit sau piscicultură; 281 de firme de construcţii; 1.955 din sectorul serviciilor şi 922 din comerţ-turism. Dintre acestea, 919 firme au primit Premiul Naţional (locul I), în timp ce 797 de companii s-au clasat pe locul II şi 717 companii pe locul III, primele trei locuri însumând o cifră de afaceri de 80 mld. Euro.

Sus