Oferte locuri de munca top

EGO Smart: Un dialog multisenzorial pentru un stil de viata contemporan

GEWISS prezintă rama inteligentă care integrează puritatea stilistică cu tehnologia pentru o abordare holistică a casei inteligente.

 

EGO SMART merge dincolo de estetica pură și devine un element funcțional și interactiv ai casei. La fel de atrăgătoare ca o ramă GEWISS convențională, EGO SMART aduce în plus un sistem de iluminare perimetrală și un afișaj grafic integrat. Interacțiunea cu utilizatorul se bazează pe tehnologia Dynamic Matrix LED, prezentă in rama decorativă sub forma unei matrici dinamice de LED-uri, care poate fi personalizată pentru a indica funcțiile atribuite dispozitivelor SMART HOME.
Afișajul dinamic devine insesizabil cand rama este inactiva si permite ca mesajele text să se deruleze longitudinal pe rama decorativă. Pictogramele pot fi personalizate, astfel încât să fie indicate comenzile și funcțiile active. Conturul ramei este pus în valoare prin intermediului benzilor LED cu iluminare interioară și perimetrală.
Aplicația Home Gateway îți permite să gestionezi întreaga locuință, de la configurarea sistemului până la operare. O singură aplicație atât pentru profesioniști, cât și pentru utilizatori.

FUNCȚIONALITATE

EGO Smart oferă informații imediate despre starea sistemului casei inteligente.

Aliniament perfect  – După apăsare, tastele revin în poziția inițială, aliniate perfect.
Lumini de localizare și semnalizare – Pentru localizarea dispozitivelor în întuneric sau pentru indicarea funcțiilor configurate, sistemul dispune de pictograme interschimbabile iluminate.

MODULARITATE

Dispozitivele de un modul sunt practice având amprentă redusă, cele de două module pot fi soluția pentru activarea comenzilor cu frecvență de utilizare ridicată.
Acționare silențioasă – Comenzile axiale au o acționare silențioasă deoarece sunt comandate electronic.

Ramele EGO SMART permit o potrivire perfectă cu celelalte dispozitive din gama ChoruSmart pentru o integrare armonioasă în stilul de viață contemporan.

CADRE SUPORT

EGO SMART este disponibil atât în formă dreptunghiulară pentru standard italian, cu trei și patru module, cât și în formă pătrată, cu 2 module, conform standardului internațional.

Suport inteligent pentru doze dreptunghiulare, durabile, dar subţiri, optimizate pentru ramele EGO SMART. De asemenea, compatibil cu restul ramelor ChoruSmart.

COMENZI CONECTATE CU ACȚIONARE AXIALĂ

Comenzile axiale conectate sunt dispozitive SMART cu caracteristici inovatoare. Pe lângă funcția standard, acestea pot fi completate cu noi scenarii și puncte de comandă. În plus, prin instalarea unei rame inteligente EGO SMART și prin utilizarea modului SHIFT, funcțiile de control se dublează.

FUNCȚII MULTIPLE ÎNTR-UN SPAȚIU RESTRÂNS

Comenzile axiale conectate sunt dispozitive SMART cu caracteristici inovatoare. Pe lângă funcția standard, acestea pot fi completate cu noi scenarii și puncte de comandă, fără a necesita spațiu de instalare suplimentar. În plus, prin instalarea unei rame EGO SMART și prin utilizarea modului SHIFT, funcțiile de control se dublează.

ERGONOMIE

Întreaga tastă este funcțională. Pentru un control perfect, aceasta poate fi activată pe toată suprafața de contact.
Confort tactil -Datorită modului de acționare a dispozitivelor electronic și soft-click
Nivel redus de zgomot – Activarea soft-click este similară cu cea a comenzilor digitale.

GAMA

Comenzile axiale oferă o gamă variată de versiuni, modularități, culori și finisaje.
Unități de control conectate Modulul wireless încorporat si intrările auxiliare facilitează conectarea dispozitivelor tradiționale multiplicând funcțiile acestora.
Unități de control auxiliare tradiționale Pentru a extinde și reproduce controlul modulelor conectate.

DISPOZITIVELE ECO

EGO SMART este un ecosistem scalabil, compus din: rame inteligente EGO SMART, comenzi cu acționare axială, pulsantiere ECO wireless (fără cablare și fără baterii), senzori și actuatori conectați.
Gama îmbină cu succes tehnologia de ultimă generație cu tendințele actuale în materie de stil și design.

VERSATIL

Poate fi montat pe orice suprafață, pe perete sau încastrat, sau pur și simplu așezat pe o suprafață (masă, noptieră) asemenea unei telecomenzi.

Aparent: prin intermediul suportului preperforat, pe care se pot monta rame dreptunghiulare sau pătrate.

Încastrat: prin intermediul accesoriului furnizat, poate fi instalat pe toate cadrele suport ChoruSmart, asemenea oricărui dispozitiv de 2 module.

MULTIFUNCȚIONAL

Interfață capabilă să trimită comenzi wireless, prin intermediul celor 4 butoane frontale, fără a fi nevoie de conexiuni prin cablu, surse de alimentare sau baterii.

WIRELESS

Tehnologia folosită pentru generarea comenzilor folosește energia rezultată din apăsarea butoanelor. Dispozitivul este sustenabil, deoarece nu are nevoie de baterii, evitând astfel necesitatea intervențiilor pentru înlocuirea acestora.

PERSONALIZABIL

Pulsantiera ECO permite o personalizare maximă și flexibilitate in instalare atât în ceea ce privește funcționalitatea, cât și stilul.

Modularitate: poate fi personalizată cu două butoane de câte un modul (până la 4 comenzi) pentru a valorifica toate cele 4 canale disponibile sau cu un singur buton de două module, utilizând astfel doar două din cele 4 canale disponibile.

Disponibil în cinci variante de culoare: două cu finisaj lucios: alb și titan, și trei cu finisaj satinat: alb, bej natural și negru.

Descoperă produsele GEWISS:
Linkedin Gewiss
Intagram Gewiss
Facebook Gewiss

 

Sus