Solplanet x AeroFix

Eficiența sporită cu servicii de înaltă calitate

Doka este unul din liderii mondiali în domeniul dezvoltării, producției și distribuției de sisteme de cofrare pentru toate sectoarele din industria construcțiilor. Fie că este vorba de vânzarea sau închirierea sistemelor și componentelor de cofrare, consilierea și asistența tehnică oferită firmelor de construcții reprezintă o competența de bază a companiei. În România, Doka are o experiență de peste 20 de ani în susținerea clienților săi să construiască mai repede, mai eficient, mai sigur.

În ultimii ani s-a observat o tendință generală a clienților pentru servicii conexe achiziției sau închirierii de cofraje, astfel am dezvoltat o gamă largă de servicii asociate produselor noastre. Aceștia nu mai cumpără/închiriază produsul doar pentru caracteristicile și utilitatea sa, ci și pentru serviciile conexe de care beneficiază. Echipa noastră de specialiști tehnicieni, pregătiți la standarde înalte de calitate și în formare continuă,  oferă o gamă largă de servicii asociate produselor noastre.

Consiliere și instruire pe șantier – Proiectele de construcție necesită adesea soluții personalizate, astfel personal Doka special instruit vă poate sprijini în montarea cofrajelor şi schelelor direct pe şantier.

Asistența tehnică – O planificare exactă, bazată pe particularitățile fiecărui proiect în parte, constituie baza pentru utilizarea rapidă şi în siguranţă a cofrajelor. Tehnicienii Doka oferă suport în vederea optimizării costurilor prin utilizarea cât mai eficientă a sistemelor de cofrare.

RecondiţionarePentru a creşte durata de viaţă şi a oferi siguranţă la următoarea utilizare a cofrajului, clienții pot apela la serviciile de curățare și reparație a echipamentelor Doka, închiriate sau cumpărate. Serviciul de recondiționare respectă standardul înalt de calitate Doka cu care v-ați obișnuit.

Doka are 7.400 de angajați în întreaga lume și este parte a Grupului Umdasch, cunoscut de mai bine de 150 de ani pentru fiabilitate, experiență și încredere.

 

Sus