Oferte locuri de munca top

DTZ Echinox recruteaza un nou membru pentru echipa de retail

DTZ Echinox isi consolideaza departamentul de retail prin recrutarea Mihaelei Petruescu, consultant cu peste 8 ani de experienta pe piata locala de retail. Petruescu va coordona activitatea de inchiriere in centrele comerciale pe care DTZ Echinox le administreaza si se va concentra pe castigarea de noi clienti si consolidarea pozitiei companiei pe piata pe acest segment.
Oana Iliescu, managing director DTZ Echinox, a declarat: „Segmentul de retail, cu toate componentele sale (inchirieri, property management, consultanta, evaluari) reprezinta o divizie strategica pentru compania noastra.”
Mihaela Petruescu a activat in companii precum CBRE si Capital Property Advisors, fiind implicata in toate etapele de inchiriere a unor proiecte precum Arena Mall Bacau, Era Shopping Park Iasi, Mures Mall Targu-Mures, Cora Constanta.
DTZ Echinox administreaza in prezent un portofoliu de 150.000 mp de proiecte de retail, printre care Shopping City Sibiu si Shopping City Suceava, in proprietatea Argo Real Estate, Felicia Shopping Center din Iasi, in proprietatea CBRE Global Investors si Cocor Store Bucuresti.

Sus