Oferte locuri de munca top

DTZ: Anticipam o revenire a pietei rezidentiale

2355.JPG Ionut Bordei se alatura echipei DTZ Echinox pe pozitia de director al departamentului de Investitii terenuri si dezvoltari rezidentiale.
Departamentul coordonat de Bordei va oferi consultanta pentru toate fazele de dezvoltare a proiectelor rezidentiale noi: achizitie teren, constructie, marketing si vanzari.
Cu privire la aceasta numire Mihnea Serbanescu, General Manager, DTZ Echinox, precizeaza:
„Anticipam o revenire a pietei proiectelor rezidentiale noi in perioada urmatoare. Prin infiintarea departamentului Investitii terenuri si dezvoltari rezidentiale si recrutarea unui profesionist cu experienta pe acest segment, in persoana lui Ionut Bordei, ne vom concentra pe exploatarea potentialului de crestere a acestei piete.”
Ionut Bordei are peste 14 ani de experienta pe piata rezidentiala, lucrand 11 ani pentru Eurisko/CBRE si apoi 3 ani ca Managing Director pentru Cordia Futureal Romania, dezvoltatorul proiectului Parcul Privighetorilor. In 2000, Bordei a infiintat departamentul rezidential al Eurisko pe care l-a coordonat pana in 2006, cand a devenit partener, moment in care a inceput si dezvoltat si departamentul de Investitii terenuri si Dezvoltare proiecte rezidentiale.

Sus