Oferte locuri de munca top

Drumul Vinului din Arad ar trebui finalizat

Drumul Vinului din Arad care leaga comunele Paulis-Ghioroc-Covasant- Siria ar fi trebuit finalizat la sfarsitul lunii iunie, potrivit proiectului publicat de Consiliul Judetean.
Reabilitarea DJ 708 B si DJ 708 C a fost evaluata la peste 60 de milioane de lei si beneficiaza de finantare prin Programul Operational Regional, Axa Prioritara 2 – Imbunatatirea infrastructurii de transport regionale si locale, cofinantarea europeana fiind de peste 46 de milioane de lei.
Lucrarile au inceput in 2010 iar termenul initial de finalizare a fost prelungit din mai 2013 pana pe 29 iunie anul acesta. In implementarea proiectului lucrarile au fost sistate de mai multe ori, potrivit surselor din presa.
Prin implementarea proiectului autoritatile urmaresc relansarea zonei Podgoria Aradului. „Reabilitarea infrastructurii de transport, prin prevederea de legaturi de transport va conduce la atragerea de noi investitori in domeniul viti-vinicol, la cresterea competitivitatii zonei ca locatie pentru afaceri, si va crea premizele relansarii plantatiilor de vita de vie, dezvoltarii unor pensiuni agro-turistice”, se arata in documentul emis de CJ Arad.

Sus