Oferte locuri de munca top

Drum recent modernizat, devenit impracticabil din cauza ploilor

După lucrări de modernizare și reabilitare de aproape 8,7 milioane de euro, partea carosabila a DJ 658, km 12+250m, pe raza localității Muereasca, s-a tasat și s-a deplasat ca urmare a precipitațiilor abundente, devenind impracticabilă pe sensul dinspre mănăstirea Frasinei, după cum a anunțat IPJ Vâlcea.
Lucrările au fost recepționate în noiembrie 2021, contractul de proiectare și execuție fiind atribuit asocierii de firme: Regia Autonoma Judeteana de Drumuri și Poduri Valcea R.A. (lider), RionviL, Scadec Construct SRL, Sanpro SRL, Construct Proiect SRL.
RAJ Drumuri și Poduri Vâlcea este firma de construcţii prin care Consiliul Judeţean Vâlcea administrează şi întreţine reţeaua de drumuri.
Investiția a fost finanțată din fonduri guvernamentale prin Programul Național de Dezvolar Locală (PNDL II) și cofinanțare din bugetul județean.
În zonă a fost instituită restricție de tonaj pentru vehiculele de peste 7,5 tone, limitarea vitezei la 30 km/h, fiind semnalizat „Drum cu denivelari”.
Cel mai mare contract rutier al CJ Vâlcea
Cel mai mare proiect în execuție al CJ Vâlcea vizează modernizarea DJ 678 Limita județului Olt – Drăgoești – Casa Veche – Drăgioiu – Galicea – Brătia –Cremenari – Bercioiu – Ruda – Bârsești – Barza – Budești (DN7-E81).
Termenul de finalizare a lucrărilor este vara anului 2023.
Antreprenor este Panadria S.R.L., contractul semnat în august 2019 având valoarea de 100.686.755 lei fără TVA
Pentru modernizarea celor 27 km, CJ Vâlcea a obținut fonduri europene în valoare totală de aproape 17 milioane euro.

Sus