Oferte locuri de munca top

Doka în drumul spre NetZero

Primul furnizor de cofraje care a calculat amprenta de carbon pentru produsele sale

 

 

40% din emisiile globale de gaze cu efect de seră pot fi atribuite industriei construcțiilor. Suntem conștienți de responsabilitatea care rezultă pentru #Doka și ne-am stabilit obiectivul de a obține emisii nete zero până în 2040. De Ziua Mondială a Mediului (5 iunie), subliniem încă o dată acest obiectiv.

„Nu poți gestiona ceea ce nu poți măsura” – Un prim pas în această călătorie a fost calcularea amprentei de carbon pentru cele 6.000 de produse ale noastre. În calitate de prim furnizor de cofraje și schele din industrie, oferim clienților noștri date transparente legate de emisia de carbon. Acest lucru le permite clienților noștri să ia decizii de cumpărare mai responsabile din punct de vedere ecologic.

Analizând întregul ciclu de viață al produselor noastre, de la materiile prime până la reciclarea de la sfârșitul vieții, am identificat domenii de îmbunătățire. Această abordare ne permite să dezvoltăm un portofoliu mai ecologic, dând putere clienților noștri să contribuie în mod activ la angajamentele lor de sustenabilitate.

Acesta este doar un pas din mulți de urmat – dar împreună putem avea un impact semnificativ.

Sus