Oferte locuri de munca top

Doka aniversează 25 de ani în România: O nouă filială de peste 10.000 mp se deschide în Florești, Cluj

Doka, liderul mondial în furnizarea de sisteme și soluții inovatoare de cofrare, a sărbătorit un moment important în istoria sa – aniversarea a 25 de ani de prezență în România. Cu această ocazie, anunțăm deschiderea oficială a unui sediu nou, complet utilat, în Florești, Cluj și astfel ne consolidăm angajamentul de a oferi cele mai bune soluții de cofrare și schelă pentru industria construcțiilor.

Doka este cunoscută pentru furnizarea rapidă de echipamente de cofrare indiferent de dimensiunea sau complexitatea proiectului. Cu o echipă de 110 angajați dedicați și cu principii precum profesionalism, respect și colaborare, în cei 25 de ani de prezență în România am reușit să oferim soluții de cofrare la peste 14.000 proiecte de diferite dimensiuni: de la componente de cofraj oferite pentru execuția de case unifamiliale la proiecte complexe precum Podul peste Mureș de la Arad – executat în 2011 cu o metodă nouă în România – sau proiecte de anvergură, cum ar fi Catedrala Mântuirii Neamului – unde volumul de material necesar a impus o eficiență și coordonare de excepție.

Istoria Doka în România începe în 1998, când s-a deschis primul birou în București. În 2010, activitatea a fost extinsă în vestul țării printr-un birou de vânzări în jud. Cluj. La scurt timp au urmat birourile din Constanța și Brașov, asigurând astfel o acoperire națională.

În 2023, la 25 de ani de activitate în România, Doka este în continuă creștere și dezvoltare, inaugurând o nouă filială în județul Cluj: „Mutarea filialei în acest spațiu nou și modern a fost un efort al întregii echipe. Această expansiune va spori eficiența noastră în furnizarea și recondiționarea echipamentelor pentru clienții din această regiune.”, a afirmat Dan Dirgău, directorul filialei Doka Cluj.

Echipa din Cluj este alcătuită din 26 de profesioniști dedicați, gata să ofere consultanță și suport tehnic de înaltă calitate. Cu ocazia inaugurării, partenerii pot vizita noul sediu cu dotări moderne și zona de service, echipată pentru a satisface cerințele clienților noștri în mod eficient.

Ce înseamnă Doka în România?

În cei 25 de ani de activitate în România, cu ajutorul întregii echipe am reușit să fim furnizorul cofraj al primului pod construit prin metoda de execuție cu cărucior de cofrare în consolă liberă. Numeroase clădiri de birouri și rezidențiale au fost executate folosind cofraje Doka.

Primul cofraj autocățărator din România a fost adus tot de Doka pentru a eficientiza lucrul pe șantierele de infrastructură, la execuția pilelor înalte.

Cu Doka Concremote am putut susține clienții în alegerea rețetei optime de beton, dar și în monitorizarea temperaturii din betoanele masive (situație critică în special în sezonul rece), fiind astfel primul producător de cofraje care oferă un astfel de serviciu conex în România.

Din acest an, Doka a lansat cu succes și în România sistemul de schelă modulară Ringlock acreditata DIBt și devine astfel un furnizor de soluții complete, atât de cofraje, cât și de schelă.

Poziția de top ca și cotă de piață în domeniul cofrajelor confirmă calitatea produselor și serviciilor Doka, dar și încrederea pe care partenerii noștri ne-au acordat-o de-a lungul timpului.

Pentru acest lucru, ținem să mulțumim din suflet tuturor partenerilor noștri pentru încrederea acordată.

Ne dorim să rămânem în continuare un partener de încredere pentru industria construcțiilor din țară, oferind produse de calitate, soluții inovatoare și servicii de calitate.

Despre Doka group:

Doka este lider mondial în furnizarea de sisteme și soluții de cofrare inovatoare, dar și de servicii conexe în domeniul construcțiilor. De asemenea, compania este un furnizor global de schele industriale și soluții de aplicare a acestora, bine gândite, cu un larg domeniu de aplicare. Cu peste 178 de birouri de vânzari și depozite în peste 60 de țări, Doka beneficiază de o rețea de distribuție performantă care asigură consiliere și suport tehnic clienților săi la fața locului și garantează furnizarea rapidă a echipamentelor de cofrare – indiferent de dimensiunea și complexitatea proiectului. Doka are 7.000 de angajați în întreaga lume și este parte a Grupului Umdasch, cunoscut de mai bine de 150 de ani pentru fiabilitate, experiență și încredere. Cu achiziția producătorului At-Pac, Doka a obținut portofoliul complet de schelă Ringlock și experiența internațională de peste 20 de ani în domeniul schelăriei.

 

Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la romania@doka.com | 0745.367.920 | www.doka.com/ro

 

Sus