Oferte locuri de munca top

DLA PIPER ANUNȚĂ ZECE NOI PROMOVĂRI ODATA CU CELEBRAREA A 10 ANI IN ROMÂNIA

Firma internaţională de avocatură DLA Piper anunţă promovarea a zece avocaţi în biroul din Bucureşti, începând cu data de 1 mai 2018. Alina Lăcătuș a fost promovată ca partener în cadrul departamentului de concurență și Life Sciences, Andra Trantea a fost promovată în funcţia de counsel în cadrul departamentului de dreptul muncii, Ionela Florescu a fost promovată în funcţia de Tax Director, Paula Boteanu a fost promovată în funcţia de senior associate în cadrul departamentului de dreptul muncii, Diana Nedelcu a fost promovată în funcţia de Tax Senior Manager, Vadim Chiriac și Raluca Tudoroiu au fost promovaţi ca managing associate în cadrul departamentului de litigii, iar Roxana Roșu, Adrian Tătărușanu și George Manea au devenit associates. Echipele DLA Piper Dinu SCA şi DLA Piper Tax SRL au în prezent 50 de avocaţi şi consultanţi fiscali, dintre care 23 au poziţii de senioritate.

„Imi face o deosebita placere sa anunt promovarea colegilor nostri si sa ii felicit pe fiecare dintre ei. Promovarilereprezinta o recunoastere a contributiei la performantele firmei si sunt o parte fundamentală a succesului nostru continuu și a capacității noastre de a evolua pe o piata plina de provocari și de a furniza servicii de cea mai înaltă calitate și valoare clientilor nostri.”  a precizat  Marian Dinu, Country Managing Partner la DLA Piper Dinu SCA.

Alina Lăcătuș s-a alăturat DLA Piper in 2010 si fost promovată in 2018 ca partener în cadrul departamentului de concurență și Life Sciences. Alina are peste paisprezece ani de experiență în acordarea de consultanță specializată în toate aspectele legate de dreptul concurenței societăților din sectoarele bunurilor de larg consum (FMCG) & retail, farmaceutic și al sănătății (life sciences), precum și din media. Alina are o experiență vastă în domeniul concurenței oferind asistență asociațiilor profesionale, atât în prevenția și conformarea cu legislația concurenței, cât și în investigații desfășurate de către Consiliul Concurenței. De asemenea, Alina are o experiență deosebită în acordarea de consultanță către companii din domeniul Life Sciences/farmaceutic în toate aspectele privind desfășurarea activității în România și în relația cu autoritățile de reglementare.

„Recunoașterea primită din partea parteneriatului global DLA Piper reprezintă pentru mine un motiv de mândrie și onoare cu atât mai mult cu cât alăturarea mea partenerilor din cadrul DLA Piper vine în anul în care sărbătorim 10 ani de la înființarea biroului în România. Mulțumesc colegilor mei alături de care am parcurs această călătorie cu energie, entuziasm, satisfacții profesionale și îndeosebi clienților care mi-au arătat încredere, apreciere și mi-au încredințat proiecte prin care am crescut atât profesional cât și uman. DLA Piper este, la nivel global, o adevărată școală pentru profesioniștii în domeniu și, pornind de la acest lucru, îmi doresc să contribui la dezvoltarea  activității de consultanță juridică a DLA Piper în Romania pentru a continua să fim parteneri de încredere pentru clienții noștri.” a precizat  Alina Lăcătuș , Partner la DLA Piper Dinu SCA.

În urma acestei promovări, Alina se alătură celorlaţi parteneri ai firmei: Marian Dinu (Country Managing Partner), Alin Buftea (Partener, Drept imobiliar), Monica Georgiadis (Partener, Dreptul muncii), Livia Zamfiropol (Constantinescu) (Partener, Dreptul concurenţei/ Life sciences) Radu Balaș (Partener, Litigii)  şi Tudor Nedelea (Partener, Taxe).

In 2018 DLA Piper sarbatoreste 10 ani de activitate in Romania.

Sus