Oferte locuri de munca top

Diviziile de constructii ale SSAB si Rautaruukki devin Ruukki Construction

In contextul fuziunii dintre SSAB si Rautaruukki, operatiunile companiei care deservesc clientii din sectorul constructiilor civile si industriale au fost combinate intr-o noua divizie ce poarta numele de Ruukki Construction. Sediul central va fi in Helsinki, Finlanda.
Noua divizie Ruukki Construction deserveste clientii persoane fizice si companiile ce activeaza in industria constructiilor civile si industriale.
Marko Somerma, presedintele Ruukki Construction, explica: „Ne vom continua activitatea curenta, ca si pana acum. Produsele, serviciile, contractele si persoanele de contact raman neschimbate. Noua companie rezultata din fuziune ne va permite sa oferim clientilor un portofoliu de produse mult mai extins. Posibilitatea de a construi pe baza expertizei noastre comune constituie un alt avantaj al acestei fuziuni.”
Ruukki Construction este o divizie a SSAB cu aproximativ 3.500 angajati. Compania are departamente de servicii clienti in tari precum Finlanda, Suedia, Norvegia, Danemarca, Polonia, Estonia, Letonia, Lituania, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ucraina, Rusia, Germania, Olanda si Marea Britanie. Ruukki Construction are 16 unitati de productie in Finlanda, Suedia, Estonia, Polonia, Lituania, Rusia, Ucraina si Romania.
Vanzarile nete din 2013 s-au ridicat la valoarea de 740 milioane euro.

Sus