Oferte locuri de munca top

Divizia de termosisteme AdePlast a crescut cu 126%

1777.jpg AdePlast si-a majorat vanzarile pe Divizia de Termosisteme cu 126%, fata de aceeasi perioada a anului trecut, in primul trimestru din 2014.
Cresterea inregistrata pe divizia de termosisteme se datoreaza investitiilor realizate in cursul anului trecut si conditiilor meteo foarte favorabile, in special din luna martie.
„Aceasta evolutie a fost posibila pentru ca de anul trecut acoperim foarte rapid distributia in Romania datorita fabricilor de polistiren inaugurate pe platformele noastre din Oradea si Roman. Asezarea lor strategica faciliteaza si livrarea produselor pe pietele externe cu costuri bune. Anul acesta am facut un up-grade tehnologic in valoare de cca. 200.000 euro, am crescut capacitatea de productie a fabricii de polistiren expandat (EPS), de la Ploiesti, de la 700.000 mc la 1.050.000 mc anual. Toate aceste investitii au influentat pozitiv cifrele inregistrate in primul trimestru al anului”, declara Bogdan Pirvu, manager Divizia de Vopsele AdePlast.
*Dublarea cifrei de afaceri pe termosisteme in primul semestru
Compania estimeaza pentru primul semestru al anului o dublare a cifrei de afaceri pe Divizia de Termosisteme, fata de aceeasi perioada a anului trecut. „Previziunile noastre se bazeaza in principal pe potentialul concurential al capacitatilor noastre de productie, dar si pe evolutia pozitiva pe care estimam ca o va inregistra piata de termosisteme in acest an. Un alt factor pe care ne bazam este lansarea de noi solutii si produse pentru izolatii „, declara Pirvu.
Businessul AdePlast inregistrat in primele trei luni ale anului afaceri de peste 47 milioane de lei, in crestere cu 65 de procente fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Producatorul de materiale de constructii Adeplast detine trei platforme industriale situate in Oradea, Ploiesti si Roman.
Oradea. Capacitatea de productie este de 250.000 de tone adezivi si mortare uscate, 50.000 de tone de vopsea si tencuieli decorative pe an si 700.000 metri cubi de polistiren expandat (EPS), avand inclusa si capacitatea de productie de polistiren grafitat in cobranding cu firma BASF.
Ploiesti. Pe platforma industriala de la Ploiesti se afla o fabrica de adezivi si mortare uscate cu o capacitate de 450.000 de tone, o fabrica de polistiren expandat (EPS) de 700.000 de metri cubi, o line de productie de polistiren grafitat de 150.000 de metri cub, la care se adauga o fabrica de vopsea, tencuieli decorative si lacuri si emailuri pe baza de apa, cu capacitate de 50.000 tone pe an.
Roman. AdePlast detine o zona industriala care include o fabrica de adezivi si mortare uscate cu o capacitate de 450.000 de tone si o linie de productie de polistiren expandat cu o capacitate anuala de 700.000 de metri cubi. Astfel, Adeplast devine producatorul de termosistem numarul 1 din Romania, avand toate materialele componente realizate in fabricile proprii.

Sus