Oferte locuri de munca top

Despagubiri de 8 mil. euro care nu ar fi trebuit acordate

Tribunalului Giurgiu a aprobat despagubiri in suma de 8 milioane de euro, insa exista documente care ar fi dus la solutia de respingere a cererii de despagubire.
Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor (A.N.R.P.) a solicitat Primariei Municipiului Giurgiu sa intreprinda demersurile legale pentru revizuirea, pe cale judecatoreasca, a unei sentinte a Tribunalului Giurgiu, prin care, in anul 2006, s-a recunoscut dreptul de despagubire pentru suma de 8 milioane de euro.
Pentru punerea in executare a hotararii respective, ANRP a emis, in luna februarie 2014, un titlu de despagubire. In procesul de verificare a documentatiei care a stat la baza emiterii hotararii judecatoresti, specialistii ANRP au constatat lipsa unor documente esentiale, prin care ar fi trebuit sa se ateste intinderea si existenta dreptului la despagubiri, motiv pentru care s-au solicitat acte in completare.
Din documentele furnizate de Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Giurgiu a reiesit faptul ca, in cadrul procesului in care a fost data decizia de despagubire de 8 milioane euro, nu au fost puse la dispozitia instantei de judecata documentele care ar fi condus, in mod neechivoc, la o solutie de respingere a cererii de despagubire.
Pentru aceste motive, ANRP a solicitat Primariei Municipiului Giurgiu sa intreprinda masurile necesare pentru revizuirea hotararii judecatoresti sus mentionate.

Sus