Oferte locuri de munca top

Depozitul OMV Petrom din Bacau a fost finalizat

1066.jpg OMV Petrom a finalizat lucrarile de modernizare a depozitului de carburanti de la Bacau. Investitia de circa 18 milioane euro este parte a programului de modernizare a infrastructurii de depozitare, care vizeaza construirea a trei depozite noi si modernizarea unui numar de trei depozite.
Compania a investit pana acum cca. 100 milioane euro pentru constructia celor trei depozite de la Jilava, Brazi si Isalnita si pentru modernizarea celui de la Bacau.
Neil Anthony Morgan, membru al Directoratului OMV Petrom, responsabil pentru activitatile de Rafinare si Marketing: „O retea moderna de depozite ne va ajuta pe de-o parte sa reducem costurile si sa crestem eficienta activitatilor noastre, dar si sa asiguram in continuare clientilor nostri produse la cele mai inalte standarde europene.”.
Toate cele patru depozite sunt complet automatizate si respecta normele si standardele romanesti si europene in domeniu. Acestea au o capacitate totala de depozitare de 65.000 m³ (Jilava: 27.000 m³, Brazi: 8.000 m³, Isalnita: 11.000 m³, Bacau: 19.000 m³). Datorita standardelor inalte utilizate la constructie si echipare, cele patru depozite de la Jilava, Brazi, Isalnita si Bacau sunt printre cele mai moderne si sigure depozite de distributie a produselor petroliere din Europa. Depozitul de la Bacau va asigura aprovizionarea zonei de nord-est a Romaniei.

Sus