Oferte locuri de munca top

DEDAL: Pereti de inalta eficienta pentru constructii

Dedal Innovation Grup este furnizorul ce aduce în premieră în România sistemul de perete de înaltă eficiență pentru industria de construcții și oferă o valoare imbatabilă pentru piața de real estate din țară.

Despre sistemul de perete Dedal

Panoul Dedal este un sistem de perete inovator de ultimă generație care este ușor de instalat într-un timp scurt și are ca proprietăți incluse izolația, valorile acustice și cele ignifuge.

Sistemul de perete Dedal este un produs și un sistem nou și de înaltă eficiență pentru pereți de construcție, care oferă o valoare imbatabilă pentru industria construcțiilor. A fost creat pentru a veni în sprijinul dezvoltatorilor, constructorilor și a consultanților și a-i ajuta pe aceștia să satisfacă nevoile și cerințele de construcție rapide de astăzi, fără a face rabat de la calitate – ba chiar oferă o calitate superioară față de materialele de construcție clasice.

Sistemul de perete Dedal este un panou de zidărie fabricat din plăci de fibrociment pentru fațadele panourilor, cu un material interior compus din beton ușor din ciment Portland obișnuit, aditivi, agregate, amestecuri și polistiren expandat.

Avantajele sistemului de perete Dedal

✅ Preț competitiv

✅ Greutate redusă și ușurință în manipulare

✅ Simplu de construit și asamblat, timp redus de lucru

✅ Eficiență operațională – 3 persoane pot instala 12-15 mp de panou într-o oră

✅ Finisare flexibilă a suprafeței

✅ Economisiri directe + indirecte

✅ Rezistență la apă – pot fi instalate pe ploaie sau la temperaturi ridicate

 

Pentru programarea unei discuții cu un consultant Dedal, ne puteți contacta la adresa de email contact@dedal.com.ro sau pe pagina de Facebook Dedal.

Sus