Oferte locuri de munca top

Dedal – case modulare pe structură metalică

Cu siguranță ai văzut în ultima vreme modele de lux de case moderne pe diferite programe TV sau pe internet, cu case ridicate de o echipă de muncitori în doar câteva zile.

Ei bine, aceasta este oportunitatea ta de a-ți achiziționa propria casă de vis la un preț competitiv, de a o ridica și a o vedea finalizată și gata de mutare într-un timp mult mai scurt față de casele construite clasic, din beton sau cărămidă.

Dedal îți prezintă, cu ajutorul sistemului de perete propriu, casa modulară care va fi livrată gata să fie asamblată. Cadrul de oțel complet legat al casei o va face nu numai mai puternică decât aproape orice altă formă tradițională de clădire, ci și impermeabilă la problemele inerente cadrelor din lemn și o face, de asemenea, incredibil de rezistentă la cutremure, testată peste Richter Scale 9 și incredibil de rezistentă la cele mai extreme furtuni, condiții extreme de căldură și frig!

Îți recomandăm călduros să nu faci greșeala de a crede că aceste case au ceva în comun cu cele prefabricate tradițional! Casa noastră modulară de înaltă tehnologie se află într-o clasă proprie, utilizând cele mai bune tehnologii și materiale din secolul XXI pentru a vă livra casa de vis la o fracțiune din prețul așteptat și mult sub costurile de construcție „tradiționale”.

Orice finisaj pe care clientul îl dorește pentru exteriorul casei poate fi livrat, fie că este vorba de un aspect simplu sau de un aspect mai tradițional de cărămidă, sau chiar un finisaj din piatră sau lemn.

Pentru programarea unei discuții mai detaliate cu un consultant Dedal, vă așteptăm cu interes să ne contactați la adresa de email contact@dedal.com.ro

 

 

 

 

Sus