Oferte locuri de munca top

De ce să alegeți tapet în locul pereților văruiți

Când proiectați un spațiu, există o gamă largă de elemente și instrumente pentru a vă ajuta să adăugați textură, model, culoare și adâncime unui spațiu. Un spațiu bogat încorporează toate aceste caracteristici, cum ar fi textura, adâncimea, modelul, culoarea și un punct focal pentru a crea o schemă stratificată și bine proiectată. Există mai multe moduri de a vă decora pereții, însă tapetul este singura metodă prin care puteți obține toate aceste calități puternice de design împreună ca un singur pachet. Prin urmare, un tapet este cel mai simplu și mai puțin costisitor mod de a transforma drastic un spațiu fără a avea nevoie de multe alte elemente.

Tapetul este benefic nu numai pentru aspectul său estetic, ci se adaugă și la longevitatea și durabilitatea pereților. Chiar și atunci când lucrați cu tapet cu culori solide, este cel mai benefic, durabil și eficient din punct de vedere al costurilor, deoarece adaugă un strat protector la perete, care poate fi curățat. În plus, poate adăuga o textură și o adâncime foarte subtile pentru un interes vizual mai mare, care nu poate fi realizat doar printr-un strat simplu de vopsea. Odată ce ați explorat furnizorul contemporan de tapet contemporan, veți renunța inevitabil la concepțiile greșite și veți afla beneficiile sale pozitive care nu pot fi obținute doar cu vopsea.

Percepții greșite despre tapet

1. Percepția că tapetul este dificil de curățat

Există o serie de capabilități de curățare pentru fiecare produs, cele mai multe fiind lavabile sau există, de asemenea, multe tapete cu suprafețe care pot fi spălate pentru o durabilitate și o rezistență de curățare chiar mai mari.

2. Sunt blocat cu el!

Noua tehnologie de aplicare a tapetului vă permite să îl dezlipiți de perete într-o singură bandă – fără mizerie sau probleme.

3. Percepția stilurilor vechi (casa bunicii)

Modelele vechi erau imprimeuri de suprafață care nu aveau textură și erau limitate ca model, stil și gamă de culori. Cele noi precum fototapetul rup acest cadru aducând noi culori, suprafețe texturale și detalii contemporane.

4. Percepția că tapetul nu mai este la modă și este un element de decor al generațiilor trecute

Noile modele sunt în stil și sunt utilizate în mod constant de designeri de interior, bloggeri și prezentate în publicații de design de top.

5. Este scump

La fel ca vopseaua, tapetul are o serie de prețuri pentru a ține cont de toți utilizatorii, iar pe termen lung tapetul va dura mai mult decât vopseaua, economisindu-vă astfel cheltuielile.

Rezistența tapetului: durabil și ușor de curățat

Tapetul este durabil, de lungă durată și ușor curățabil pentru a satisface nevoile diferitelor stiluri de viață și aplicații, rezistând la uzura copiilor sau condițiile din zonele cu trafic intens. Conform unei analize a ciclului de viață, s-a stabilit că tapetele de acum pot dura de cinci ori mai mult decât vopseaua în condiții tipice de utilizare.

Deși tapetul poate necesita ceva mai multe cunoștințe pentru a fi aplicat, majoritatea tapetului va avea o durată de viață cuprinsă între 10-15 ani, ceea ce face ca lucrarea să dureze mult timp după ce a fost instalat. Pe de altă parte, un perete văruit va avea crăpături în timp, și necesită o curățare mai frecventă pentru a păstra aspectul proaspăt. Probabil că are nevoie de revopsire după doar câțiva ani și, la rândul său, necesită mai multă muncă, care poate fi acum un proces mai dezordonat decât tapetarea.

Tapetul lavabil înseamnă că tapetul poate fi curățat ușor cu un burete sau o cârpă umedă și o soluție simplă de detergent pentru a scăpa de murdărie. Acest lucru îl face excelent pentru spații precum sufragerii, săli de mese și dormitoare și se va curăța ușor cu buretele.

Tapetul rezistent la apă înseamnă că acesta poate rezista la spălarea cu o perie și o soluție specifică de detergent. Acestea sunt mai durabile decât cele lavabile și pot fi curățate cu un detergent ușor, care este cel mai util în zonele cu uzură puternică, cum ar fi o bucătărie, o baie sau o spălătorie.

Sus