Oferte locuri de munca top

Cum să vă organizați uneltele și sculele electrice

Când a fost ultima oară când ați avut nevoie de un ciocan rotopercutor și ați știut exact unde să-l găsiți? Pentru mulți oameni, organizarea uneltelor și a sculelor electrice nu este simplă. O șurubelniță ajunge într-un sertar în birou sau ruleta ajunge în bucătărie. Trebuie să „vânați” unelte de fiecare dată când există o reparație minoră de făcut.

Fie că dețineți doar câteva unelte sau o colecție mare, organizarea lor v-ar putea face viața mult mai ușoară. Nu numai că veți economisi timp și veți preveni frustrări, dar puteți cheltui mai puțini bani pentru înlocuirea uneltelor pierdute. Inițial, organizarea ar putea părea mai dificilă decât merită, deoarece consumă mult timp. Dar aceasta poate da roade, în cele din urmă.

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să inventariați toate uneltele și sculele electrice pe care le aveți. Deschideți fiecare sertar, verificați fiecare dulap și găsiți un loc unde puteți așeza totul în fața dvs.

Odată ce știți exact cu ce și câte unelte și scule aveți de-a face, organizarea acestora va fi foarte simplă. Nu este o idee rea să începeți prin a sorta totul în câteva categorii diferite. Puneți toate uneltele manuale într-un singur loc, toate sculele electrice într-un alt loc și orice considerați a fi un instrument sezonier în propria grămadă. Odată ce ați făcut acest lucru, vă va fi mult mai ușor să le organizați.

Desigur, în timpul procesului de sortare, veți observa probabil că uneltele dvs. au o mulțime de accesorii. Burghiul dvs., de exemplu, are probabil mai multe accesorii și, dacă aveți o cheie cu soclu, cel mai probabil aveți cel puțin o mână de capete pentru a merge cu aceasta. Va trebui să decideți cum doriți să le organizați. Nu contează cum o faceți – sistemul trebuie să aibă sens doar pentru dvs.

Majoritatea oamenilor au cel puțin câteva unelte manuale. Acestea includ ciocane, șurubelnițe și clești – doar pentru a numi câteva – dar orice instrument care nu necesită baterii sau trebuie conectat în timpul funcționării se califică drept unealtă manuală. Uneltele manuale sunt de obicei cele mai ușoare de pierdut. De aceea este atât de important să le mențineți organizate. Modul în care o faceți va depinde de mai mulți factori, inclusiv cât de mult spațiu aveți, câte unelte aveți și cât de des le utilizați.

Pentru o persoană obișnuită, organizarea ar putea fi la fel de simplă ca și cumpărarea unei cutii de unelte. Puteți ridica una de la magazinul dvs. de hardware local. Sunt disponibile în toate formele și dimensiunile diferite, așa că veți dori să alegeți una proporțională ca mărime cu numărul de unelte pe care le aveți. De asemenea, ar trebui să aibă mai multe compartimente, pentru a vă ajuta să mențineți totul organizat. Atunci când alegeți o cutie de unelte, luați în considerare, de asemenea, cât de mult o veți purta cu dvs.

Unii oameni au mai mult decât câteva unelte manuale. Au și un set de scule electrice. Acestea sunt, în general, mai mari decât uneltele manuale. Cu toate acestea, la fel ca uneltele dvs. manuale, modul în care decideți să vă organizați uneltele electrice va depinde în mare măsură de câte aveți, de cât spațiu aveți pentru a le stoca și de cât de des intenționați să le utilizați. Pentru cineva care are doar câteva unelte electrice – de exemplu, un ferăstrău circular, un burghiu și un ciocan rotopercutor – ar putea să reușească să cumpere o cutie de unelte mare, care are un sertar suficient de mare pentru a ține toate aceste articole. Cu toate acestea, cineva cu o colecție mai mare va trebui să găsească o altă soluție.

Șansele sunt că, dacă aveți o mulțime de scule electrice, aveți și un spațiu pentru a le folosi – indiferent dacă este vorba de garajul dvs. sau de un atelier. Una dintre cele mai frecvente modalități de organizare a sculelor electrice este în coșurile sau containerele de sub o masă de lucru.

Cumpărarea de containere care se pot sigila ar putea fi o idee bună, deoarece vă vor proteja sculele electrice de apă sau orice alt pericol care le-ar putea deteriora. Din același motiv, este, de asemenea, o idee bună să le păstrați ridicate de la podea. De asemenea, rețineți că depozitarea sculelor electrice prea jos ar putea ajunge să fie problematic pentru spatele dvs.

 

Sus