Oferte locuri de munca top

Cum sa-ti cresti afacerea cu ajutorul utilajelor agricole

Cu peste 160 de ani experienta in domeniu, CASE IH este lider global in echipamente agricole. Prin colaborarea stransa cu clientii, CASE IH ofera echipamente pentru firmele preocupate sa livreze produse agricole de calitate inalta, respectand totodata cele mai stringente norme de emisii poluante.

A venit momentul recoltei! CASE IH ofera cea mai mare gama de combine din industrie pentru a intampina nevoile oricarei operatii de recoltare. De la un capat la altul, combinele sunt construite in asa fel incat sa mentina calitatea la peste 134 de tipuri de boabe de cereale, astfel incat pierderile sa fie cu adevarat minime. Asta inseamna recoltare eficienta!

Producatorii agricoli de cereale stiu ca o recolta de succes nu se masoara prin viteza cu care este obtinuta. Se masoara prin gramezile de cereale curate si de inalta calitate recoltate. Pentru asta ai la dispozitie noua gama de hedere ce sunt proiectate pentru a face exact acest lucru. Noile hedere CASE IH ofera o fiabilitate sporita, o operare mai usoara si o productivitate imbunatatita – permitandu-ti sa recoltezi mai mult din ceea ce cultivi.

Automatizarea comenzilor disponibile pe noua generatie de hedere utilizeaza 16 senzori pentru reglarea automata a sapte setari combinate pentru a corespunde obiectivelor de recoltare. Aceasta tehnologie avansata transforma orice sofer intr-un operator calificat.

Daca ai nevoie de un plug performant, te vei bucura sa afli ca tehnologia de control agronomic de pe noile utile agricole CASE ajuta producatorii sa coordoneze cu exactitate controlul fiecarei componente a echipamentelor de prelucrare, direct din cabina tractorului.

Daca ai nevoie de un utilaj pentru semanat, modelele CASE comercializate de Titan Machinery sunt potrivite pentru a planta toate culturile, de la porumb la grau. Noile modele imbunatatesc productivitatea pentru operatiunile de specialitate, cum ar fi operatiunile de irigare pentru randuri late folosind tehnologia high-tech.

Ai aflat de solutia dintr-un singur pas pentru insamantare si fertilizare? Acum poti maximiza productivitatea cu noul dispozitiv de insamantat cu aer al utilajelor agricole Case IH – o solutie cu  un singur pas care aplica ingrasamamtul in acelasi timp cu semintele. Cutitul de precizie face ca ingrasamamtul sa fie mai accesibil pentru seminte, permitand in acelasi timp o separare sigura intre cele doua.

Utilajele agricole folosite la protectia culturilor ofera o capacitate superioara de curatire a culturilor, prin volume mari ale rezervoarelor, impreuna cu o gama larga de optiuni tehnologice de precizie pentru aplicarea eficienta si precisa a fertilizatorului culturilor dar si a produselor de protectie.

Sfaturile expertilor Titan Machinery te vor ajuta sa alegi cele mai potrivite utilaje agricole pentru afacere ta, discutand inclusiv despre cele mai avantajoase solutii de finantare. A venit momentul sa cresti productivitatea in agricultura cu ajutorul noilor game de utilaje agricole CASE IH.

 

Sus