Oferte locuri de munca top

Cum să optimizezi costurile în șantier

Indiferent de dimensiunea șantierului, menținerea bugetului și termenelor de execuție sub control reprezintă întotdeauna o provocare. Factori precum vremea, calitatea manoperei, calitatea materialelor, influențează semnificativ ambii parametri de cost și termen de execuție.

Soluția pentru optimizarea costurilor pe șantier  este instructorul de montaj Doka. Specialistul Doka, cu experiență practică vastă în domeniul construcțiilor și al cofrajelor Doka, vine în șantier și explică personalului, la fața locului, utilizarea în siguranță și eficientă a cofrajului. Instructorul de montaj este mereu pregătit să ofere asistență în șantier, fiind de altfel cea mai cunoscută persoană Doka în șantiere.

Beneficiile unui instructor de montaj sunt: productivitate sporită prin instructaj profesional al echipei din șantier, economie de resurse de timp și personal prin consultanță competentă în ceea ce privește utilizarea eficientă a cofrajului, scăderea riscului de apariție a costurilor suplimentare la final de șantier și siguranță crescută la utilizarea sistemelor.

Fie că sunteți la prima utilizare sau deja ați folosit sistemele de cofrare Doka, prin îndrumarea instructorului Doka pe parcursul proiectului, vă asigurați utilizarea optimă a resurselor, precum și derularea eficientă a lucrărilor de construcție.

Alt secret pentru optimizarea costurilor constă în alegerea soluției optime de cofrare. Deși de multe ori costul cu cofrajele reprezintă o mică parte din totalul costurilor unei structuri, alegerea unei soluții adaptată cerințelor specifice din șantier poate influența atât costurile, cât și termenul de execuție al lucrării. În ultima perioadă tot mai multe firme de construcții apreciază și apelează la asistența la montaj în șantier pentru a optimiza timpii de execuție, dar și pentru a-și reduce riscul de apariție a costurilor suplimentare la final de șantier. De asemenea, utilizarea corespunzătoare a sistemelor de cofrare sporește și siguranța în lucru.

Doka România este unul din liderii de piață și cel mai cunoscut brand local de cofraje. Cu o experiență în România de peste 20 ani, și peste 3.000 proiecte realizate cu succes, îți ajută clienţii, de la proiectare până la implementarea eficientă pe şantier, să construiască mai bine şi mai sigur.

 

 

 

Sus