Oferte locuri de munca top

Cum iti amenajezi o casa noua cu bun gust si cu bani putini?

Sursa foto: https://www.thespruce.com

 

Atunci cand vrei sa faci pasul cel mare si sa iti cumperi o casa, trebuie sa iei in considerare faptul ca investitiile vor continua si iti vor aduce multe batai de cap. Cu un plan bine pus la punct, in care trebuie respectati cativa pasi importanti, acest proces va fi mai eficient si mai sigur.

Chiar daca planul nu poate fi respectat intru totul ca la carte, este bine sa ai cateva obiective stabilite, astfel incat rezultatele sa corespunda dorintelor.

Cum poti avea o casa noua cu bani putini?

Cumpararea unei case noi nu presupune obligatoriu vizitarea doar apartamentelor noi, construite in complexuri rezidentiale, departe de oras, ci poate avea un real succes, daca vizitezi cateva apartamente de vanzare, locuite anterior. Cu siguranta, poti gasi o comoara ascunsa, care sa rezoneze perfect cu nevoile tale si cu ceea ce iti doresti tu de la fiecare camera in parte. Este mai ieftin si cu putine investii facute pentru imbunatatirea acestuia, apartamentul va arata ca nou.

  • Verifica instalatia noului apartament si asigura-te ca aceasta functioneaza corespunzator. Se intampla de foarte multe ori ca apartamentul sa nu aiba aer conditionat, centrala termica sa nu functioneze la o capacitate maxima sau caloriferele sa nu mai aiba caracteristici noi. Pentru o eficienta maxima in apartament, pentru un rezultat estetic cat mai aproape de ceea ce iti doresti, poti opta pentru o centrala termica pe gaz, cu un randament ridicat si costuri mici la facturi.
  • Verifica sistemul electric al apartamentului. Sistemul electric este o artera de care depinde functionarea in parametrii optimi intregul apartament. Trebuie sa tii cont de sursa de energie, precum si de toate corpurile de iluminat. Schimba-le cu noi aplice, moderne si cu noi corpuri iluminatoare, dar decorative in acelasi timp. Casa va fi mai luminoasa si va parea mult mai spatioasa.
  • Rezolva cateva probleme de estetica, pe care unele apartamente le pot avea, dar care pot fi rezolvate rapid si simplu, cu cateva materiale de constructii: izolarea acesteia exterioara si interioara, hidroizolatii, aplicarea unei tencuieli decorative, care sa acopere mici defectiuni, acoperirea gaurilor si crapaturilor.
  • Dezvolta noi spatii uzuale pentru locuire, chiar in casa ta. O metoda foarte buna si eficienta de a mari spatiul este sa incepi a te folosi de colturile casei. Amplaseaza piesele de mobilier, incepand din colt si lasa mijlocul camerei cat mai gol. De asemenea, poti incepe prin a face cateva modificari de structura: de la despartirea unei camere cu ajutorul unui perete fals pana la daramarea unui perete care sa iti aduca mai mult spatiu.

De foarte multe ori, solutia o poti gasi rapid si simplu, costurile fiind cu mult mai mici fata de altele pe care le aveai, initial, in plan. Un apartament vechi la care poti face modificari este una dintre cele mai eficiente solutii pe care le poti avea.    

 

 

 

 

 

 

Sus