Oferte locuri de munca top

Cugir: 7 strazi vor intra in reparatii capitale

Autoritatile locale din Cugir cauta constructor pentru lucrari de reabilitare a sapte strazi din oras, proiect ce a fost bugetat la aproximativ 16 milioane de lei.
Lucrarile implica reabilitarea si modernizarea a 7 km pe strazile 1 Mai, Mihai Viteazu, Avram Iancu, Vasile Alecsandri, 21 Decembrie 1989, Raul Mic si Eroilor (carosabil, trotuare, zona verde), realizarea canalizarii pluviale (2 km) si a canalizatiei (5 km) pe cele 7 strazi, extinderea retelei de apa potabila (700 m) si canalizare menajera (2 km) pe str. R. Mic, modernizarea retelei de apa (775 m) pe str. 21 Decembrie 1989, modernizarea podului de pe str. 21 Decembrie 1989 si construirea unui pod peste Raul Mic.
Data limita pentru depunerea ofertelor este 2 iulie, iar pretul cel mai scazut si durata lucrarilor sunt cele doua criterii de evaluare, potrivit anuntului publicat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice.
Proiectul „Reabilitarea si modernizarea retelei de strazi: str. 1Mai, str. Mihai Viteazu, str. Avram Iancu, str. Vasile Alecsandri, str. 21 Decembrie 1989, str. Raul Mic si str. Eroilor-Vinerea, oras Cugir, jud. Alba” este finantat prin Programul Operational Regional si din surse bugetare.

Sus