Oferte locuri de munca top

Cu ce noutăți vine Genio S Plus, cel mai recent aparat de cafea Nescafé

Noul aparat Dolce Gusto de la Nescafé este conceput pentru a oferi utilizatorilor un control mai mare asupra modului în care își prepară cafeaua. Genio S Plus este conceput pentru a îmbunătăți experiența de cafea cu capsule Dolce Gusto, deoarece le oferă utilizatorilor opțiunea de a modifica formula standard de cafea în ceva care este puțin mai pe placul lor.

Aparatul are o nouă funcție de control al temperaturii, cu patru opțiuni de căldură diferite. Există, de asemenea, o funcție de espresso boost, pentru a oferi cafelei un plus de intensitate.

Capsulele de cafea sunt o opțiune foarte populară, dintr-un singur motiv: comoditate. Prepararea cafelei proaspete acasă este o treabă dezordonată, în mai multe etape, care consumă mult timp, iar capsulele vă oferă o alternativă curată și simplă.

Totuși, ceea ce câștigați în comoditate, pierdeți în control și personalizare. Aparatele cu capsule tind să fie dispozitive cu un singur buton, care nu vă oferă opțiunea de a face altceva decât o băutură standard. Deși acest lucru poate fi un lucru bun, deoarece, atunci când sunteți amețit dimineața, nu puteți să greșiți cu o capsulă de cafea, este, de asemenea, departe de opțiunile pe care le aveți cu o cafea proaspătă.

Este probabil ca și alte companii să urmeze exemplul Nescafé pentru a crea modalități prin care utilizatorii își pot personaliza băuturile, fără a afecta confortul procesului.

La fel ca cele mai bune aparate cu capsule Dolce Gusto, Genio S Plus este frumos și compact, măsurând 27,3 x 12,1 x 27,6 cm, ceea ce înseamnă că va fi ușor să îi găsiți un loc pe blatul de bucătărie. De asemenea, are caracteristicile comune pentru restul gamei Dolce Gusto, cum ar fi dimensiunile de băuturi reglabile, care acum includ o opțiune XL, dacă vă place cafeaua lungă.

La fel ca în cazul multor alte aparate de acest fel, rezervorul de apă se află în partea din spate. Acesta este singurul aspect problematic al designului. Probabil că îl veți ține pe blatul bucătăriei, ușor acoperit de dulapurile superioare. Asta înseamnă că, de fiecare dată când completați apa rece, trebuie să trageți aparatul înainte sau să riscați un pic de deversare. Nu este ideal, dar este un lucru comun pentru aproape toate aparatele de cafea, indiferent de marcă.

Genio S Plus este foarte simplu de utilizat, cu o secțiune rabatabilă în față, sub care se așează tava pentru a ține capsula de cafea. Adăugați capsula, închideți capacul și alegeți-vă setările. Pe partea din față a aparatului este un panou de control bine proiectat, cu un cadran care este satisfăcător de utilizat și butoane iluminate care vă oferă o serie de opțiuni de preparare.

Aparatul are, de asemenea, un mod Eco, ceea ce înseamnă că se va opri după un minut de inactivitate și un sistem de detartrare, astfel încât să fie ușor de curățat și întreținut.

La fel ca celelalte aparate din gama Dolce Gusto, S Plus este compatibil cu capsule  care produc băuturi mixte, cum ar fi cappuccino și macchiato. Spre deosebire de multe alte mărci de aparate de cafea, acest lucru înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la un spumant de lapte sau la prepararea laptelui pentru cafea în alt mod.

Există o mare varietate de băuturi diferite, cu aproximativ 50 de arome de cafea, ceai și capsule de ciocolată caldă disponibile. Veganii și băutorii de cafea cu intoleranță la lactoză vor fi bucuroși să afle că pot cumpăra și capsule cu lapte de soia compatibile Dolce Gusto. Aparatul poate fi folosit pentru a face atât băuturi calde, cât și băuturi reci, iar acum aveți opțiunea de a cumpăra capsule de cafea cold brew.

Capsulele Dolce Gusto au, de asemenea, un preț destul de competitiv și sunt adesea la ofertă, deci este o idee bună să verificați prețurile online în mod regulat și să cumpărați în vrac, atunci când vedeți o reducere.

Gama Dolce Gusto este foarte apreciată pentru ușurința sa de utilizare și pentru varietatea de opțiuni de capsule. Unul dintre lucrurile care fac ca această gamă să fie o alegere bună pentru confort este faptul că capsulele oferă băuturi mixte. Dacă cumpărați o cutie cu capsule de cappuccino, jumătate din capsule vor fi lapte și jumătate cafea.

 

 

 

 

Sus