Oferte locuri de munca top

CTP a cumpărat parcul logistic din Deva

307128_df70051dParcul logistic din Deva a fost achiziţionat de compania CTP contra sumei de 10 milioane de euro.

Laurenţiu-Cătălin Hanu, country manager CTP Invest, ne-a declarat că alegerea Parcului logistic din Deva a fost motivată de calitatea proiectului şi a chiriaşilor care îl ocupă.

De altfel, parcul este în prezent complet închiriat pe termen lung. În perspectivă, proiectul mai poate fi extins, însă acest lucru va fi realizat numai la cererea chiriaşilor, nu speculativ, a adăugat domnul Hanu.

Suprafaţa totală a parcului este de 43.000 mp, la care se adaugă un teren de 17.000 mp disponibil pentru dezvoltare.

CTP dispune de un buget în valoare de 100 milioane de euro pentru noi achiziţii în România, potrivit unui anunţ al companiei făcut în primăvara acestui an.

În ultimele şase luni CTP a achiziţionat şi Mercury Logistic Park (100.000 mp) din apropierea Capitalei, precum şi proiectul Cefin din Arad.

De asemenea compania a investit 5 milioane de euro în construcţia unei unităţi de 4.000 mp în CTPark Turda pentru compania Frankische.

Achiziţiile CTP realizate până la acest moment au presupus o investiţie de 35 milioane de euro.

“Afacerile noastre se dezvoltă rapid în România, pe măsură ce tot mai mulți investitori caută spații de clasă A, premium, pentru activități industriale sau logistice. Cu achiziția CTPark Deva oferim acum depozite de calitate într-o locație nouă, premium, situată în vestul țării. Vom continua să construim și să cumpărăm în România spații potrivite pentru partenerii noștri tradițional icare sunt companiile internaționale și jucătorii importanți de pe piața locală.” a declarat Remon Vos, CEO CTP, intr-un comunicat de presa.

Sus