Oferte locuri de munca top

CSi Romania lanseaza noua versiune a software-ului pentru structuri ETABS 19

Ca soluție completă în proiectarea structurală, CSi Structural Software România pune la dispoziția inginerilor cele mai avansate produse software utilizate în ingineria structurală și seismică, dezvoltate în Statele Unite.  Încă din 2016, CSi România a adus pe piața națională produsele CSi Computers and Structures menite să contribuie la facilitarea muncii inginerilor.

Programe precum SAP2000, CSiBridge, ETABS, SAFE, și Perform3D dispun de capacități inovative și instrumente unice de lucru care răspund unei game vaste de sisteme structurale și probleme de analiză. ETABS oferă o gamă variată de posibilități de modelare și analiză pentru inginerii structuriști, fiind rezultatul a peste 40 de ani de cercetare și dezvoltare continuă. Programul include analize structurale avansate, fiind cel mai des utilizat în proiectarea structurilor amplasate în țări cu seismicitate ridicată.

CSi România lansează noua versiune a software-ului ETABS 19 care vine cu îmbunătățiri în ceea ce privește programul, precum și cu posibilitatea achiziționării sale prin licențiere de tip Cloud. Iată câteva dintre update-urile aduse acestuia, esențiale pentru o desfășurare eficientă a activității.

Primul aspect de luat în calcul este opțiunea „SlidePlate” pentru îmbinarea grindă metalică – stâlp, care a fost actualizată la noua versiune ETABS v19. Atât metoda, cât și viteza de calcul au fost îmbunătățite, acestea contribuind la o analiză mai bună privind pierderea stabilității, precum și la o analiză time-history prin integrare directă.

Cu noua versiune a software-ului pot fi determinate apariția fisurilor în plăcile de beton sau fundații, printr-o analiză pe termen lung. Pentru a furniza informații despre armătura utilizată în placă și pentru calculul fisurii există trei opțiuni elementare: specificarea armăturii proiectate, suprascrierea rapidă a armăturii și a procentului de armare. Pentru o redare mai rapidă, mai clară și o calitate îmbunătățită a liniei și fonturilor True Type, DirectX 2D este acum utilizat pentru vizualizarea în plan și în elevație.

Noua versiune ETABS 19 oferă licențiere de tip Cloud, care dispune de avantaje precum utilizarea licenței offline pe perioadă nelimitată, folosirea aceleași chei de activare pe mai multe dispozitive, gestionarea licenței complet integrate în soft, precum și conectarea prin server Proxy. Pe lângă gama largă de servicii dedicate inginerilor din domeniu, CSi România oferă posibilitatea achiziționării licenței perpetue sau închirierea sa. Iar, odată intrat în posesia acesteia, beneficiezi constant de update-uri la versiunile existente, atât pentru rezolvarea problemelor care apar, cât și pentru soluții noi.

CSi România pune la dispoziția inginerilor toate soluțiile de proiectare structurală într-un singur loc, dezvoltând tehnologia pentru construirea unei lumi mai bune. Pe lângă toate acestea, beneficiezi de suport calificat din partea inginerilor proiectanți, a cercetătorilor și a academicienilor, care au în prim-plan dezvoltarea programelor de calcul structural.

Sus