Oferte locuri de munca top

cora obtine certificarea verde a hipermarketului din Cluj-Napoca

2409.jpg Hipermarketul cora din Cluj-Napoca a obtinut certificarea verde obtinand calificativul „Bine” in sistemul de rating BREEAM In-Use. Colliers International Romania, in parteneriat cu BuildGreen Romania, au fost auditori si consultanti in cadrul procesului de certificare.
Acesta este cel de-al patrulea proces de certificare initiat si finalizat cu succes de retailerul cora, dupa obtinerea in prealabil a certificarii verzi pentru proiectele sale din Bacau, Alexandria si Constanta (Bratianu).
Oana Adjudeanu, senior property manager si consultant in Certificarea Verde a cladirilor, din partea echipei de Real Estate Management Services a Colliers International Romania, precizeaza:
„Principalele argumente in favoarea certificarii cora Cluj-Napoca au fost consumul de apa redus, gestionarea eficienta a materialelor si numarul mare de solutii sustenabile de transport de care dispune proiectul. Per total, certificarea verde a hipermarket-ului cora din Cluj-Napoca a reprezentat un proces lin, avand in vedere ca proprietatea avea deja implementate multe dintre cerintele BREEAM.”

Sus