Oferte locuri de munca top

Contranscon Benta este in insolventa

Contranscon Benta SA a intrat in insolventa la sfarsitul lunii ianuarie. Procedura a fost deschisa de Tribunalul Comercial Mures la cererea debitoarei.
Administrator provizoriu al companiei a fost numita societatea RVA Mures Insolvency Specialists.
Proiectul de restructurare are in vedere in principal separarea activitatii de constructii de activitatea de dezvoltare imobiliara. Astfel vor rezulta doua companii cu activitatii disctinte, clar definite, precizeaza reprezentantii companiei.
Totodata acestia dau asigurari ca in perioada de reorganizare contractele aflate in derulare nu vor fi intrerupte respectand indeplinirea obligatiilor asumate.
„Suntem increzatori in acest proiect, iar experienta partenerilor de restructurare a managementului companiei Contranscom Benta, alaturi de muncitori calificatii in constructii va reprezenta un avantaj major in acest proces.”, au declarat reprezentantii Benta.
In ceea ce priveste datoriile acumulate de companie, declaratiile de creante pot fi depuse pana la 18 martie. Tabelul definitiv al creantelor va fi publicat pana pe 23 mai.
Contranscon Benta SA face parte din Benta Group, grup romanesc de firme cu capital integral privat.
Principalul obiect de activitate al grupului sunt constructiile civile si industriale.
Unul dintre proiectele de amploare ale Contranscon Benta SA a fost realizarea cartierului ANL din Tirgu Mures. Tot in colaborare cu ANL compania a realizat Cartierul Calea Sighisoarei si ansamblul rezidential „Orizont”.

Sus