Oferte locuri de munca top

Contractul pentru refacerea centrului Cluj-Napoca a fost adjudecat

1778.jpg Primaria Cluj-Napoca a adjudecat licitatia pentru executia lucrarilor proiectului „Refacerea infrastructurii Orasului Comoara, modernizare cai de acces spre centru istoric”.
Compania Viarom Construct a fost desemnata castigatoarea acestei licitatii, avand oferta financiara de 16,95 milioane lei fara TVA. Valoarea estimata a contractului era de 24,29 milioane lei fara TVA.
Durata de executie a proiectului este de 14 luni. Vor fi modernizate strazile Memorandumului, Calea Motilor, Avram Iancu si I.C. Bratianu.
Pentru aceasta licitatie au fost depuse cinci oferte: Antrepriza de reparatii si Lucrari ARL Cluj SA; Diferit SRL – Kiat Group Construct; SC Napoca- Imob Lux Construct; SC Viarom Construct SA; SC Construct Perom SRL.
Oferta celor de la SCC Napoca- Imob Lux Construct a fost respinsa ca inadmisibila deoarece garantia de participare a fost emisa pentru ofertantul „SCC Napoca SA” fara a reflecta faptul ca ofertant este asocierea SCC Napoca SA cu ImobLux Construct. Ofertele firmelor SC ARL Cluj SA si SC Construct Perom SRL au fost respinse, de asemenea, din cauza nerespectarii cerintelor caietelor de sarcini.
Criteriul de atribuire „”pretul cel mai scazut”” a fost aplicat doar asupra ofertelor admisibile – cea a firmei Diferit SRL – Kiat Group Construct (19,77 milioane lei fara TVA) si a firmei SC Viarom Construct SA (16,95 milioane lei fara TVA).

Sus