Oferte locuri de munca top

Contractul de inchidere a depozitelor neconfrome din Iasi a fost atribuit

Contractul de reabilitare si inchidere a depozitelor urbane neconforme din Judetul Iasi a fost semnat ieri, 13 ianuarie.
Ofertantul castigator este SC Geiger Transilvania SRL, SC Loial Impex SRL fiind subcontractant. Valoarea totala a contractului este de 16,62 milioane lei, inclusiv TVA.
Cu privire la contractul semnat Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean Iasi, a declarat: „Este penultimul mare contract de lucrari din cadrul Proiectului „Sistem de Management Integrat al Deseurilor in Judetul Iasi”. Intreg proiectul costa 85 milioane euro, din care aproape 60 milioane euro sunt fonduri nerambursabile. Contractul semnat astazi prevede inchiderea depozitelor neconforme din Pascani, Targu Frumos si Harlau si are o valoare de circa 4 milioane de euro.”
In cadrul contractului de lucrari se vor reabilita si inchide 3 depozite de deseuri urbane neconforme, dupa cum urmeaza:
*Reabilitarea si inchiderea depozitului urban neconform Pascani-Valea Seaca
Depozitul urban neconform Pascani-Valea Seaca ocupa o suprafata totala de 3,5 hectare si este situat in extravilanul Municipiului Pascani. Accesul la depozit se face pe DJ 208 Iasi-Lespezi.
*Reabilitarea si inchiderea depozitului urban neconform Targu Frumos-Adancata
Depozitul urban neconform Tg. Frumos-Adancata ocupa o suprafata totala de 2,7 hectare si este situat in extravilanul orasului Targu Frumos. Accesul la depozit se realizeaza prin intermediul drumului national Targu Frumos- Harlau DN 28B.
*Reabilitarea si inchiderea depozitului urban neconform Harlau:
Depozitul urban neconform Harlau ocupa o suprafata de 2 hectare si este situat in partea de Est a orasului Harlau. Accesul la depozit este asigurat de pe drumul national DN 28B/E58.

Sus