Oferte locuri de munca top

Contracte de peste 60 mil. lei încheiate prin POR

dsc_2087-qprContractele de finanţare prin Programul Operaţional Regional pentru trei proiecte din Timişoara, Sebiş şi Deva au fost încheiate în această săptămână. Valoarea totală a proiectelor depăşeşte 60 milioane lei.

Proiectul ce vizează Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului Clinic Județean de Urgență Timișoara (SCJ.U.T.) prevede modernizarea și dotarea cu echipamente medicale a şase unități medicale.

Ca urmare a implementării proiectului, pe parcursul unei perioade de 11 luni, se estimează că 716 pacienți vor beneficia, zilnic, de infrastructura de sănătate reabilitată, modernizată și echipată.

Valoarea totală a proiectului este de 56,36 milioane lei iar valoarea finanțării nerambursabile este de 41,95 milioane lei.

Printr-un alt proiect ambulatoriul Spitalului de Boli Cronice Sebișva beneficia de lucrări de reabilitare, modernizare și echipare. Vor fi înfiinţate patru noi cabinete medicale de specialitate, iar alte cinci cabinete de specialitate şi patru săli de tratamente vor fi dotate cu echipamente medicale și mobilier specific.

Prin acest proiect, ce se va implementat pe parcursul a 10 luni, eficiența energetică a clădirii ambulatoriului va creşte cu minim 26%.

Valoarea totală a proiectului este de 2,3 milioane lei, iar valoarea finanțării nerambursabile este de 1,68 milioane lei.

Nu în ultimul rând printr-un proiect ce vizează creșterea eficienței energetice a locuinţelor se va reabilita termic un bloc de locuințe cu 91 de apartamente din Deva. Potrivit estimărilor consumul de energie pentru încălzire va scădea cu 61,19%. Proiectul va fi implementat pe parcursul a 12 luni.

 

 

 

Sus