Oferte locuri de munca top

Consumabilele, piesele si accesoriile pentru sistemele hidraulice si pneumatice sunt regasite in stocul de la Tehnovest

Automatizarile si in general evolutia domeniilor de activitate din nisa industriilor fac ca la ora actuala sa vorbim despre necesitatea de a gasi sursa pentru toate accesoriile componente ale sistemelor. Detaliile de acest gen fac diferenta in buna functionare a sistemelor hidraulice sau pneumatice. Aici intervine Tehnovest, care in gama sa de produse comercializate a inclus unele dintre cele mai cautate accesorii: cuple, distribuitoare, racorduri, robineti sau pistoale de suflat, rulmenti sau supape de siguranta sunt cateva optiuni de amintit aici.

Tehnovest dispune de stoc propriu de produse

Un avantaj al cumparatorului se refera la faptul ca Tehnovest pune lucrurile in miscare si optimizeaza timpii in care are loc achizitia si intrarea in posesia produselor. Mai ales in ramuri industriale toti pasii de inlocuire a pieselor pot presupune stopari de productie si implicit pierderi. Un dezavantaj pe care orice operator ar dori sa il elimine.

Un furnizor de acest gen vine cu avantaje multiple pentru coloaboratorii sai. Aplica preturi corecte, pune la dispozitie rapiditate in livrare si mai ales stocul sau este unul vast si disponibil imediat. Vorbim despre 120.000 de produse regasite aici.

Cataloage pentru produse de tip cuple, regulatoare si furtune

Din vasta varietate de consumabile si accesorii clientul poate alege ce este potrivit sistemului sau. Tehnovest pune la dispozitie cataloage pentru produse precum cuple, furtune, regulatoare/distribuitoare/cilindri.

Pentru fiecare categorie exista optiuni diverse: cuplele pot fi cele din seria metalice, fitingurile din alama nichelata, resina, supapele de blocare cu 2 iesiri in linie, iar robinetii disponibili spre comanda pot fi de trecere seria I. Nu lipsesc de aici nici accesoriile sau furtunurile.

De dragul exemplificarii, este notabil faptul ca aici pot fi regasite si furtunurile de stingere a incendiilor, echipate cu cuple sau nu sau cele destinate a fi folosite in domeniul constructiilor. Preturile difera in functie de lungimea acestuia, de tipologia sa in toate caracteristicile sale. Cert este ca acestea se incadreaza in clasa corespunzatoare, sunt rezistente si conforme.

Tehnovest pe plan local, national si international

Acelasi brand, dar cu o alta sectiune a serviciilor, se adreseaza pietei internationale. Preturile accesibile si diversitatea acestora fac ca publicul extern sa manifeste interes in achizitiile prin acest furnizor. Nu este de mirare, daca ne gandim ca sunt piese de la mari branduri comercializate aici, de la Aventics la Festo, Fischer sau Parker.

Aceeasi regula a rapiditatii este aplicata aici, desigur. Asistenta este un alt punct forte al acestui furnizor. Ce conteaza destul de mult se refera la nevoia de a primi asigurarea faptului ca alegerea este una conforma. Despre cum functioneaza un sistem, despre piese ce trebuie inlocuite, rolul acestora sau ce se intampla daca un accesoriu anume nu este de gasit – cum sa gasiti inlocuitori spre exemplu – cei interesati primesc lamuriri de la echipa Tehnovest.

Era online-ului a permis ca multe domenii sa fie mai usor accesibile, cu tot vastul lor catalog de produse. Este si cazul celor de la Tehnovest. Ofertele de consumabile, piese si accesorii pentru automatizari, sisteme hidraulice sau pneumatice le regasim in cadrul paginii oficiale, tehnovest.ro.

 

 

 

Sus