Oferte locuri de munca top

Construcții Erbașu S.A la a patra ediție ConstructFest

Construcții Erbașu este un antreprenor general în construcții cu peste 30 de ani experiență pe piața din România, a cărei evoluție constant pozitivă de la înființare și până în prezent, a făcut ca societatea să fie capabilă să abordeze o gamă variată de lucrări în domeniul construcțiilor, indiferent de mărimea și complexitatea acestora, activând atât în domeniul privat cât și în cel de stat.

“Participarea Construcții Erbașu la a 4-a ediție consecutivă a Construct FEST întărește colaborarea dintre companie și mediul academic în vederea multiplicării rezultatelor pozitive ale studenților atât pe parcursul anilor de studiu, cât și ulterior acestora.” Dr. Ing. Cristian Erbașu, Construcții Erbașu S.A

Profesionalismul și calificarea echipei au dus la finalizarea tuturor lucrărilor care au fost începute. Din portofoliul de lucrări finalizate pot fi enumerate: Stadionul Steaua, Bazinul Olimpic de înot și polo Dinamo, hipodromul Ploiești, circuitul turistic Floreasca-Tei, lucrări de reabilitare termică a peste 1080 de blocuri de locuințe din mai multe orașe ale țării, hotelul Ibis Styles Bucharest Erbas, ansambluri rezidențiale, spitale, clinici medicale, grădinițe, școli, stații de epurare, rețele de apă și canal, modernizări de drumuri publice, precum și de rețelele termice la nivelul întregii țări.

În prezent, compania este implicată în proiecte mari, precum ansamblurile rezidențiale Arbo Mogoșoaia și Marmura Residence, stadionul Rapid, Sala Polivalentă din Oradea, Sala Polivalentă din Tulcea, Sala Sporturilor din Mioveni, caseta de ape uzate a râului Dâmbovița, reabilitarea rețelor termice din Timișoara și Iași, clinici și spitale în Timișoara, Călărași, Slobozia, Academia Națională de Muzică ”Gheorghe Dima” din Cluj, reabilitarea clădirilor Palatului Nifon și a complexului Panduri din cadrul Universității București, extinderea liniei de metrou M2 din București cu o nouă stație, realizarea pasajului rutier Berceni de pe șoseaua de centură București.

Construim pentru viitor.
Cu respect, integritate și profesionalism!

Sus