Oferte locuri de munca top

Configuratorul digital Geberit – primul pas spre baia dvs. de vis

În calitate de grup activ la nivel mondial specializat în tehnologia sanitară, Geberit își propune să joace un rol de lider în transformarea către o industrie sanitară durabilă. În acest sens propune un soft de configurare a unei băi care sa corespundă preferințelor personale.

Baia dvs. personalizată prinde contur în cinci pasi simpli, în funcție de condițiile de spațiu și de preferințele în materie de mobilă de baie ale colecției Geberit ONE.

Prin acest configurator puteți asorta perfect componentele individuale din baie, cum ar fi lavoarul, mobilierul pentru baie și dulapul cu oglindă. De exemplu o unitate funcțională și vizuală este formată din lavoar, bateria poziționată deasupra lavoarului si dulapul de sub lavoar sau blatul lavoarului.

Această configurare o puteți salva ca fisier tip pdf, o puteți partaja cu apropiații sau cu specialistul dvs. din domeniul sanitar.

Grafica 3D le permite utilizatorilor să vizualizeze alegerile lor din diferite unghiuri, oferindu-le o imagine realistă a întregii zone de lavoar. De asemenea, sunt afișate informații suplimentare despre funcțiile produselor Geberit ONE  selectate.

 

Cel mai simplu mod pentru a vedea cum funcționează acest configurator este să-l folosiți. Accesați Geberit – Configurator pentru baie și începeți configurarea băii dvs. chiar acum.

Sus