Oferte locuri de munca top

Concurs de arhitectura pentru noul sediu OAR Bucuresti

94.jpg Filiala Teritoriala Bucuresti a Ordinului Arhitectilor din Romania a demarat un concurs de arhitectura in vederea consolidarii si amenajarii cladirii istorice care va gazdui noul sediu al organizatiei.
Cladirea, situata in apropiere de Parcul Cismigiu, pe strada Sf. Constantin, a fost achizitionata de OAR Bucuresti intrucat vechiul sediu din Strada Academiei nu mai putea asigura o functionare optima, avand in vedere ca filiala numara circa 3.500 de membri, au argumentat reprezentantii OAR.
Scopul concursului este selectarea unui proiect care sa propuna o solutie cat mai adecvata de amenajare a imobilului din Str. Sf. Constantin nr. 32, conferind sediului Filialei o imagine reprezentativa in cadrul urban in care se situeaza. Corelat cu propunerea de refunctionalizare a imobilului, organizatorii solicita si solutia tehnica de consolidare a cladirii existente. Cele mai bune proiecte vor fi premiate: premiul I – 4.000 de euro, premiul II – 2.500 euro, premiul III – 1.500 euro, la care se adauga doua mentiuni a cate 500 euro.
Arhitectii se pot inscrie in concurs pana cel tarziu pe 14 martie 2014, iar data limita pentru depunerea proiectelor este 20 martie 2014. Toate informatiile necesare concurentilor, aplicatiile de inscriere, adresare intrebari si descarcarea documentatiei de concurs sunt accesibile in pagina oficiala a concursului, cu adresa
http://oar.squarespace.com/concurs-sediu-bucuresti/ sau
site OAR (Sectiunea Concursuri).

Sus