Solplanet x AeroFix

Conceptul de iluminare Geberit: Lumina ca un factor de relaxare

Baia este adesea primul loc unde mergi dimineața și ultimul seara. Aici, ne pregătim pentru ziua ce urmează și ne răsfățăm înainte de a merge la culcare. O atmosferă primitoare în baie poate ajuta la un început bun al zilei și la un sfârșit relaxant. Conceptul Geberit creează o iluminare armonioasă prin intermediul surselor de lumină conectate și al Geberit ComfortLight.

AVANTAJELE:

–Produsele sanitare și mobilierul de baie cu Geberit   ComfortLight pun în valoare încăperea și oferă   o iluminare perfectă în orice moment al zilei.

–Luminozitatea reglabilă și culorile luminoase   asigură un factor de bună dispoziție în baie.

–Sursele de lumină conectate pot fi controlate   simultan și perfect coordonate prin simpla apăsare   a unui buton.

ATMOSFERĂ DE ILUMINARE NATURALĂ CU COMFORTLIGHT

Lumina are un impact semnificativ asupra stării noastre de bine. Lumina albă, strălucitoare, ne trezește, în timp ce lumina blândă, caldă, are un efect relaxant. Produsele sanitare și mobilierul de baie cu Geberit ComfortLight impresionează prin coordonarea temperaturii de culoare și a luminozității: în varianta de atenuare continuă, lumina puternică devine automat mai rece, iar cea mai întunecată mai caldă. Astfel se creează condiții de iluminare naturală pentru rutina din baie și o atmosferă familiară în încăpere.

ILUMINAT ARMONIOS PRIN SIMPLA  APĂSARE A UNUI BUTON

Datorită unității de control DALI, toate sursele de lumină pot fi controlate simultan prin simpla apăsare a unui buton. Clientul decide dacă dorește să controleze iluminatul în mod digital prin intermediul aplicației Geberit Home, direct pe comutatorul cu senzor tactil de pe dulapul cu oglinzi sau folosind întrerupătorul de lumină din baie. De asemenea, aplicația Geberit Home poate fi utilizată pentru a programa în avans ferestre de timp pentru diferite stări de iluminare.

Sus